Ο "χρυσός" γάμος του Τζόελ Κάμπελ που συζητήθηκε

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Τζόελ Κάμπελ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Φερνάντα Μόρα σε μια τελετή που η πολυτέλεια ήταν το σήμα κατατεθέν της (PHOTOS).

Ο "χρυσός" γάμος του Τζόελ Κάμπελ που συζητήθηκε

Αφού την... ταλαιπώρησε για οκτώ ολόκληρα χρόνια, τελικά ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού Τζόελ Κάμπελ αποφάσισε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Φερνάντα Μόρα. Το ζευγάρι που έχει ήδη μία κόρη, έκανε μια λαμπρή τελετή το περασμένο Σάββατο (24/6) στην Κόστα Ρίκα, με πολλούες και διάσημους καλεσμένους.

www.edolopez.com
www.edolopez.com EDUARDO LOPEZ FOTOGRAFIA

Ωστόσο αυτό που συζητήθηκε έντονα ήταν η πολυτέλεια του γάμου του Κάμπελ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν σκέφτηκε καθόλου τα χρήματα και έκλεισε το πολυτελέστατο Κάμπο Λάγκο της Σάντα Άνα για να διοργανώσει το τραπέζι του γάμου του.

Ο "χρυσός" γάμος του Τζόελ Κάμπελ που συζητήθηκε

Εκεί είχε 224 καλεσμένους, ανάμεσά τους και διάσημους ποδοσφαιριστές όπως ο Κέιλορ Νάβας της Ρεάλ Μαδρίτης. Σχεδόν τα πάντα είχαν στολιστεί σε χρυσό χρώμα, ενώ κατά τη 1 εμφανίστηκε και η μεγάλη έκπληξη του Κάμπελ στους καλεσμένους του. Ήταν ο διάσημος τραγουδιστής στη Λατινική Αμερική, Ελ Ρούκι, ο οποίος ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους και τους παρέσυρε στο χορό.

Ο "χρυσός" γάμος του Τζόελ Κάμπελ που συζητήθηκε

Ο γάμος του άλλοτε "ερυθρόλευκου" όπως είναι φυσικό έγινε πρώτο θέμα σχεδόν σε όλα τα μέσα της πατρίδας του, καθώς επίσης συζητήθηκε έντονα και στην λατινική Αμερική. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο ίδιος και η Φερνάντα δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνη την ημέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK