Ο Ζλάταν έγινε... Iron Man!

Ο "Ίμπρα" μπάλα δεν παίζει ούτε έχει βρει ομάδα, όμως ξέρει πάντα πως να κρατάει το όνομά του στο προσκήνιο. Το νέο... κόλπο του Ζλάταν ήταν να γίνει παιχνίδι στα κινητά μας. Σούπερ ήρωας που θυμίζει Iron Man.

Στα μάτια πολλών φαν του ο Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς είναι ένας ήρωας. Τέλος τα ψέματα, ο Σουηδός σούπερ σταρ έγινε σούπερ ήρωας αλά Iron Man και διαθέσιμος για τα κινητά μας. Μάλιστα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παίξουν το "Zlatan Legends".

Ομάδα ο "Ίμπρα" δεν έχει βρει ακόμη, αλλά ξέρει πως να μένει στο προσκήνιο και να... σπάει τα κουμπιά με τα "like" στα social media. Δείτε παρακάτω το βίντεο που "ανέβασε" ο Σουηδός για να προωθήσει το νέο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον ίδιο:

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...