Οι διακοπές του Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα είναι μέσα στην χλιδή!

Την ώρα που οι τιφόζι της Ίντερ αγωνιούν για το αν η ομάδα τους θα κρατήσει τον Ικάρντι, εκείνος άρχισε ονειρεμένες διακοπές μαζί με τη Γουάντα Νάρα. Δείτε PHOTOS+VIDEOS!

Αυτό θα πει ζωή... χαρισάμενη! Οι φίλοι της Ίντερ ζουν μέσα στο άγχος και στην αγωνία το τελευταίο διάστημα για το αν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και η διοίκηση θα μπορέσουν να πείσουν τον Μάουρο Ικάρντι να παραμείνει στο "Μεάτσα", την ίδια ώρα όμως εκείνος περνάει ξέγνοιαστες και ανέμελες διακοπές.

Me voy !!.. nos vamos @mauroicardi ❤#holidays

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

Αυτό το έδειξε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η σύντροφός του Γουάντα Νάρα, με τη σύζυγο και μάνατζερ του καπιτάνο της Ίντερ να ποστάρει φωτογραφίες και videos στο Instastory από το χλιδάτο μεταφορικό μέσο που χρησιμοποίησαν για να πάνε διακοπές αλλά και το μέρος που επέλεξαν για να "ξεφύγουν" από την καθημερινότητα.

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ:

 

 

 

 

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.