Οι γυναίκες στην Ιαπωνία πίνουν το κρασί του Ινιέστα

Τα κρασιά από το Οινοποιείο του Αντρές Ινιέστα σάρωσαν τα βραβεία στο διαγωνισμό Sakura 2018, όπου κριτές ήταν γυναίκες επαγγελματίες.

Οι γυναίκες στην Ιαπωνία πίνουν το κρασί του Ινιέστα

Δεν "γράφει" επιτυχίες μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Ο Αντρές Ινιέστα έχει από το 2010 δικό του Οινοποιείο και μάλιστα δεν φτιάχνει... ότι κι ότι κρασί, αλλά ένα από τα καλύτερα του κόσμου!

Τέσσερα από τα κρασιά που παράγονται στο οινοποιείο του, που ονομάζεται Bodegas Iniesta, βραβεύτηκαν από γυναίκες επαγγελματίες στην Ιαπωνία στον διαγωνισμό Sakura 2018, που διεξάγεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Όσον αφορά το οινοποιείο, επικεφαλής του εγχειρήματος αυτού είναι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Χοσέ-Αντόνιο Ινιέστα, καθώς οι υποχρεώσεις του ίδιου τον κρατούν μακριά από τα μέρη του για μεγάλο μέρος του χρόνου. Πάντως τα πηγαίνουν περίφημα στην επιχείρηση και δεν έχουν εδραιωθεί μόνο στην Ισπανία, αλλά κάνουν εξαγωγές σε πολλά μέρη του κόσμου.

Μέχρι και στην Ιαπωνία λοιπόν πίνουν το κρασί του Ινιέστα! Δείτε τα τέσσερα βραβευμένα του πλέον κρασιά, τα οποία πήραν κι από ένα χρυσό αστέρι.

Οι γυναίκες στην Ιαπωνία πίνουν το κρασί του Ινιέστα

News 24/7

24MEDIA NETWORK