Όλοι "καίγονται" για μεταγραφές και ο Ρονάλντο... δροσίζεται!

Την ώρα που οι ομάδες δίνουν τα... ρέστα τους για την ενίσχυσή τους στο φινάλε των μεταγραφών ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαλαρώνει στην πισίνα με σούπερ παρέα (PHOTO)!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, and Real Madrid's Toni Kroos, left, celebrates after toni scoring Valencia against during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, and Real Madrid's Toni Kroos, left, celebrates after toni scoring Valencia against during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Αυτός ο μήνας και ειδικά η τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερη για τις ποδοσφαιρικές ομάδες καθώς οι περισσότερες προσπαθούν έστω και την τελευταία στιγμή να προχωρήσουν σε κινήσεις που θα τους δώσουν ώθηση για το φινάλε της σεζόν.

Πέρα από τους συλλόγους, πολλοί είναι και οι παίκτες που ζουν μέσα στο άγχος και στην πίεση αυτή την περίοδο, ξέροντας πως είναι αρκετά πιθανό μία αλλαγή φανέλας να τους αλλάξει ακόμακαι την καριέρα.

Σε αυτή την κατηγορία ωστόσο δεν ανήκει σίγουρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να μένει αδιάφορος απέναντι στη μεταγραφική φρενίτιδα και να το δείχνει με ξεχωριστό τρόπο.

Αυτός ήταν μία φωτογραφία που ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, όπου βρίσκεται στην πισίνα του σπιτιού του μαζί με τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και δύο από τα παιδιά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK