Οταν ο Μεϊγουέδερ πετάει στον αέρα στριπ κλαμπ 50.000 ευρώ!

Ο εκκεντρικός μποξέρ, Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ο πλουσιότερος αθλητής του πλανήτη έκανε για μία ακόμη φορά επίδειξη των χρημάτων του επισκεπτόμενος γνωστό στριπ κλαμπ στο Νιου Τζέρσεϊ. Όπως θα δείτε στο VIDEO του TMZ ο αήττητος και η παρέα του πετούν ανελέητα λεφτά πάνω σε μία χορεύτρια (VIDEO).

Floyd Mayweather Jr. speaks during a news conference Wednesday, Aug. 23, 2017, in Las Vegas. Mayweather is scheduled to fight Conor McGregor in a boxing match Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Floyd Mayweather Jr. speaks during a news conference Wednesday, Aug. 23, 2017, in Las Vegas. Mayweather is scheduled to fight Conor McGregor in a boxing match Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ μοιράστηκε το ρινγκ με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για περίπου 45 λεπτά, γεγονός που τον έκανε πλουσιότερο κατά 350.000.000 δολάρια!

Τα λεφτά του Φλόιντ είναι πολλά, κι ακόμη και τώρα που δεν αγωνίζεται τα έσοδα από τις επιχειρήσεις του φημολογείται πως φτάνουν τα 40.000.000 δολάρια ετησίως.

Ο εκκεντρικός μποξέρ που δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην επαγγελματική του πορεία στο μποξ, έχει ένα μεγάλο πάθος!

Του αρέσει να επιδεικνύει τον πλούτο του ανηλεώς...

Αγοράζει ρολόι που κοστίζει 16.000.000 δολάρια, ενώ σε μία καθημερινή του έξοδο σε στριπ κλαμπ του Νιου Τζέρσεϊ... γκρεμίζει το μαγαζί, πετώντας στον αέρα 50.000 ευρώ. Αυτός και η παρέα του (δύο κυρίες όπως φαίνεται) έκαναν... μπάνιο μία χορεύτρια με μετρητά, έτσι για πλάκα.

Το TMZ έχει το VIDEO και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK