Παίκτρια του Survivor 2 κέρδισε 23.000 ευρώ σε άλλο τηλεοπτικό παιχνίδι!

Η αθλήτρια του kick boxing, Αγγελική Κοκαλίτσα, που θα συμμετάσχει στο Survivor 2 διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ είχε κερδίσει στο παρελθόν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε άλλο τηλεοπτικό ριάλιτι (VIDEO).

Παίκτρια του Survivor 2 κέρδισε 23.000 ευρώ σε άλλο τηλεοπτικό παιχνίδι!

Στο Survivor 1 ήταν ο Μάνατζερ Ράγκμπι, ο οποίος είχε πάρει νωρίτερα μέρος στο τηλεπαιχνίδι "DEAL" με τον Χρήστο Φερεντίνο, κερδίζοντας μόλις... 1 ευρώ. Δεν άλλαξε η τύχη του πάντως ούτε στο Survivor. Βέβαια, μπορεί να έφυγε χωρίς χρήματα, αλλά με την αγάπη του κόσμου.

Μια αντίστοιχη περίπτωση συναντούμε και στο Survivor 2 . Η Αγγελική Κοκαλίτσα, νηπιαγωγός και αθλήτρια του kick boxing, είχε επίσης πάρει μέρος στο DEAL πριν ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Η αλήθεια είναι πως τα πήγε λίγο καλύτερα. Βρέθηκε στο φινάλε με δύο κουτιά (750 ευρώ και 60.000 ευρώ) και αποφάσισε να μην ρισκάρει και να δεχθεί την προσφορά του τραπεζίτη που έφτανε τα 23.000 ευρώ. Το κακό για εκείνη ήταν πως τελικά είχε στο δικό της κουτί τα 60.000 ευρώ. Έφυγε όμως με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και τώρα θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο και να επιστρέψει με λεφτά κι από τον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε την:

"Πλούσιο" και το instagram της:

News 24/7

24MEDIA NETWORK