"Πάτησε" γήπεδο ο μικρός ήρωας του Σίλβα!

Μία υπέροχη στιγμή διαδραματίστηκε πριν τη σέντρα του Μάντσεστερ Σίτι – Χάντερσφιλντ. Ο Ισπανός διεθνής, βασικό στέλεχος των “Πολιτών” εδώ και χρόνια, Νταβίντ Σίλβα, μπήκε στο γήπεδο κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό Ματέο. Πρόκειται για τον γιο του ο οποίος πέρασε πρόβλημα υγείας πέρυσι.

"Πάτησε" γήπεδο ο μικρός ήρωας του Σίλβα!

Το πρωτάθλημα το κέρδισε από τώρα κιόλας ο Νταβίντ Σίλβα, αφού ο γιος του, ο μικρός Ματέο είναι 100% καλά στην υγεία του!

Ο Ισπανός άσος και η οικογένειά του πέρασαν μία εφιαλτική χρονιά πέρυσι, καθώς ο Ματέο αποφάσισε να έρθει πολύ νωρίτερα στον κόσμο, αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα υγείας...

Ωστόσο, ο μικρός δεν τα παράτησε, το πάλεψε και πριν τη σέντρα στο Μάντσεστερ Σίτι - Χάντερσφιλντ μπήκε στο γήπεδο με τον πατέρα του, που τον κρατούσε στοργικά στην αγκαλιά του. Το γεγονός αυτό έκανε χαρούμενος συμπαίκτες και αντιπάλους, όπως και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Για όσους δεν θυμούνται ο έμπειρος μέσος είχε πάρει άδεια από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και δεν έπαιξε ποδόσφαιρο μέχρι ο γιος του να γίνει 100% (χρειάστηκαν περίπου 5 μήνες) καλά και ιδού τα ευχάριστα μερικούς μήνες αργότερα.

TO TWEET ΤΗΣ PREMIER ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK