Περιέφεραν στο... θρόνο του, νεκρό Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν... διαφορετικό λόγο, ενώ στην ίδιο νομό (Φθιώτιδας) έπιασε τον πρόεδρο του χωριού να κλέβει... φούρνο. Τι δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος!

Περιέφεραν στο... θρόνο του, νεκρό Μητροπολίτη

Η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδος και Θαυμακού, Καλλίνικου, έγινε στη Λαμία με όσα προβλέπουν οι Παλαιοημερολογίτες (Εκκλησία Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών). Όπως μπορείτε να δείτε, ο Μητροπολίτης δεν ήταν σε φέρετρο αλλά σε θρόνο και τον περιέφεραν άλλοι ιερείς.

Το πρωί της Τετάρτης τη σορό του μακαριστού Καλλινίκου επισκέφθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ Νικόλαος προκειμένου να ασπασθεί το Λείψανο του Γέροντα που εκτέθηκε για προσκύνημα και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, αλλά και να συλλυπηθεί τους συγγενείς του Μακαριστού από την Μύκονο.

Η ταφή ακολούθησε στην Ιερά Μονή του Οσίου Αθανασίου στο Άνυδρο Φθιώτιδας.

Έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν ότι ο κλέφτης ήταν ο πρόεδρος του χωριού!

Τα περίεργα συνεχίστηκαν στην Φθιώτιδα. Πρόεδρος "ποντικός" συνελήφθη χθες βράδυ από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας, οι οποίοι τον έπιασαν στα πράσα και μάλιστα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Η είδηση όπως είναι φυσικό έπεσε σαν κεραυνός στο χωριό και τώρα αρχίζουν να ανοίγουν στόματα και να μιλάνε και για άλλες "ιστορίες".

Τους τελευταίους μήνες ο ιδιοκτήτης του φούρνου στο χωριό ανακάλυψε ότι συστηματικά κάποιος έκλεβε χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Ποτέ όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν ο πρόεδρος του χωριού, ο οποίος μάλιστα, άγνωστο πως, είχε και αντικλείδι από το μαγαζί του. Πιθανολογείται ότι λόγω της οικειότητας που είχε με τους ιδιοκτήτες, πήρε τα κλειδιά κρυφά και έβγαλε αντικλείδι.

Για έναν εθισμένο στον τζόγο άνθρωπο έκανε λόγο ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος

Μίλησα μαζί του και είναι συντετριμμένος. Πάνω απ΄ όλα στηρίζουμε την οικογένεια και τα δυό του παιδιά...», είπε ο δήμαρχος Απ. Γκλέτσος τονίζοντας ότι πρόκειται για δυο υπέροχα παιδιά. Σε ότι αφορά τον ίδιο μεταξύ άλλων δήλωσε. « Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται βοήθεια γιατί είναι εξαρτημένος απ΄το τζόγο. Δανειζόταν από όλους μικροποσά και από εμένα έχει δανειστεί. Χρειάζεται βοήθεια για να απεξαρτηθεί και θα τον στηρίξουμε όπως και όλη την οικογένειά του...»

Διαβάστε στο News247.gr τι δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος για το γεγονός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK