Η μασκότ που δίχασε τη Philadelphia

Μετά από 40 χρόνια οι Flyers απέκτησαν μασκότ. Δεν είχαν όμως την πλέον εμπνευσμένη επιλογή, με αποτέλεσμα να προκληθεί... διαδήλωση χιουμοριστικής διαμαρτυρίας.

Τον λένε Gritty και είναι η νέα μασκότ της επαγγελματικής ομάδας χόκεϊ επί πάγου της Philadelphia

Ένα πορτοκαλί ατσούμπαλο τερατίδιο βγαλμένο από τα σενάρια του 'Muppet Show' και μάτια εμπνευσμένα από το 'Ring', το οποίο έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, κάλυψε ένα κενό +40 χρόνων στους Flyers, αλλά έχει ήδη διχάσει τη διαδικτυακή κοινωνία του twitter.

Ο Matthew Cantor του 'Guardian' δεν ήταν καθόλου φειδωλός στο σχόλιό του. "Θα ενθάρρυνα τους Flyers να επανεξετάσουν τον Gritty και να επιλέξουν μια νέα μασκότ που θα εκπροσωπεί τις καλύτερες πλευρές της πόλης".

Βιτριολικός αν τη μη τι άλλο ο Αμερικάνος σχολιογράφος, γράφει ωστόσο αφενός βλέποντας τα πράγματα με τη δική του αισθητική αφετέρου αφουγκραζόμενος το 'ρεύμα' της πόλης. Διότι οι αντιδράσεις του απλού καθημερινού κόσμου δεν διέφεραν.

Ορισμένες, οι πιο ήπιες μάλιστα, εξ αυτών:

Μέχρι και ο Phillie Phanatic, η αντίστοιχη μασκότ της ομάδας baseball της πόλης, κέρδισε φανς μετά την πρεμιέρα του Gritty.

AP Photo/Derik Hamilton

Μάλλον γι' αυτό τον προτιμούν πεσμένο:

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!