Ποια μεταγραφή; Ο Ρονάλντο ζει τον έρωτά του με την Χεορχίνα!

Την ώρα που άπαντες αναρωτιούνται που θα παίζει τη νέα σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η σύντροφός του φροντίζει να... υπενθυμίζει πως προτεραιότητα για το ζευγάρι είναι οι διακοπές τους (PHOTO).

Ποια μεταγραφή; Ο Ρονάλντο ζει τον έρωτά του με την Χεορχίνα!

Η σεζόν 2017-18 ήταν άκρως εξαντλητική για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αν αναλογιστεί κανείς πως έφτασε να παίζει με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League στα τέλη Μαΐου και κατόπιν πήρε μέρος στο Μουντιάλ με την Πορτογαλία, όμως τώρα βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης.

Ναι μεν βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι της ποδοσφαιρικής ζωής του αφού από τη μία έχει την Ρεάλ Μαδρίτης και από την άλλη την Γιουβέντους, ωστόσο μέχρι να καταλήξει στο επόμενο βήμα είναι σε φάση διακοπών και δεν είναι διατεθειμενος να τις χαραμίσει.

Αυτό φρόντισε να το δείξει η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκες, που τον έχει ακολουθήσει στην Ελλάδα στις μίνι διακοπές που απολαμβάνει στη χώρα μας ( στο Κόστα Ναβαρίνο της Μεσσηνίας), με το έτερον ήμισυ του "CR7" να ανεβάζει στο Instagram ένα τρυφερό ενσταντανέ από τις στιγμές χαλάρωσής τους τα τελευταία 24ωρα.

Φυσικά και προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού με το ποστ της, αφού μέσα σε μία ώρα κέρδισε 480.000 likes απο τους φανς της...

News 24/7

24MEDIA NETWORK