Ποιος είπε ότι ο Mayweather παίζει μόνο μποξ; (VIDEO)

O Floyd Mayweather άφησε στην άκρη την προετοιμασία για το ματς με τον McGregor και το έριξε στο μπάσκετ. Ο σπουδαίος μποξέρ στο βίντεο που "ανέβασε" στα social media δεν έχασε σουτ ούτε για... αστείο!

Ο κορυφαίος πυγμάχος της εποχής μας, Floyd Mayweather είχε πει κάποτε ότι τον ενδιαφέρει έντονα να αγοράσει μία ομάδα του NBA. Χρήματα έχει και μπορεί να το κάνει... Όμως, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο ο "κοντός" μποξέρ που δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην καριέρα του, εκτός από παράγοντας το'χει για παίκτης.

Το instagram... βούλιαξε όταν οι φαν είδαν τον Mayweather να μην χάνει καλάθι στα σουτ που επιχείρησε. Υπενθυμίζουμε ότι ο "Money" θα παίξει στις 26 Αυγούστου μποξ με τον McGregor, σ'ένα ματς που αναμένεται να τον κάνει πλουσιότερο κατά 150.000.000 δολάρια εγγυημένα.

Just shooting around, working on my midrange jumper #nba @iam_jcraw @agentearle @nba

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...