Πώς χώρεσαν 9 παίκτες των Μπλέιζερς σε ένα ασανσέρ;

Φοβούνται ωρέ τα παλικάρια; Στην περίπτωση των παικτών των Μπλέιζερς που κλείστηκαν μέσα σε ασανσέρ, μάλλον ναι.

Πώς χώρεσαν 9 παίκτες των Μπλέιζερς σε ένα ασανσέρ;

Όταν ένας όμιλος ανθρώπων μπαίνει μέσα σε ένα ασανσέρ, δηλαδή έναν πάρα πολύ μικρό χώρο ανθρώπων που κλείνει ερμητικά με πόρτα και πηγαινοέρχεται από όροφο σε όροφο δίνοντας την αίσθηση ότι κρέμεται στον αέρα, αυτή είναι μια σκέψη που σε κάποιους μπορεί και να προκαλέσει τρόμο. Όταν εννέα πάρα πολύ ψηλοί αθλητές μπαίνουν σε ένα ασανσέρ και αυτό κολλάει, αυτή είναι μια πραγματικότητα που μπορεί να προκαλέσει γνήσιο τρόμο, ή έστω αμηχανία.

Την περασμένη Τετάρτη οι Ντάμιαν Λίλαρντ, Μάγιερς Λεόρναρντ, Ζάκ Κόλινς, Γκάρι Τρέντ Τζούνιορ, Έβαν Τέρνερ, Ρόντνει Χούντ, Ένες Καντέρ, Σκάλ Λαμπισιέρ, Ανφέρνι Σίμονς, στριμώχτηκαν σε ένα ασανσέρ του πανεπιστημίου Έμερσον στη Βοστόνη, πηγαίνοντας από τον τρίτο όροφο του κτηρίου στο ισόγειο. Και το ασανσέρ, μεταξύ δεύτερου και πρώτου ορόφου έμεινε ακίνητο. Για μισή ώρα.

Φυσικά αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αρκετά ώστε κάποιοι από τους παίκτες να νοιώσουν τα πρώτα στάδια της απόγνωσης να κυριεύει το μυαλό και τον ιδρώτα να εμφανίζεται για να τους θυμίσει ότι αυτή είναι ξεκάθαρα μια πολύ αγχωτική κατάσταση και η τελική της έκβαση μπορεί και να γίνει υλικό για ταινίες τρόμου.

Ο Καντέρ ήταν ο πιο ψύχραιμος της υπόθεσης, ενώ ο Τρεντ και ο Τέρνερ είχαν ξεκινήσει να κάνουν τις προσευχές τους. "Είμαστε σε mode επιβίωσης", έγραψε ο Καντέρ στο Twitter.

Το πώς εννέα αθλητές του NBA, ανάμεσα τους και κάποιοι με ύψος πάνω από δυο μέτρα κατάφεραν να χωρέσουν μέσα σε ένα ασανσέρ αποτελεί μυστήριο και μάλλον είναι και ο λόγος που το ασανσέρ δεν κατάφερε να λειτουργήσει σωστά.

Στο τέλος, όταν το ασανσέρ ξεκόλλησε και οι αθλητές κατάφεραν να φτάσουν στο ισόγειο του κτηρίου, το πανεπιστήμιο Έμερσον εξέδωσε δελτίου τύπου όπου περίγραφε τη αίσια έκβαση του περιστατικού και ότι "κανείς δεν τραυματίστηκε" κατά τη διάρκεια του. Εναλλακτικός τίτλος του περιστατικού: "Μοναχικός 7footer μέσα σε ασανσέρ με άλλους 8."

News 24/7

24MEDIA NETWORK