Πού πήγες το κορίτσι σου το Σάββατο; Για spa στο γήπεδο!

Όταν δεν θες να χάσεις με τίποτα το παιχνίδι της αγαπημένης ομάδας σου, αλλά ταυτόχρονα έχεις υποσχεθεί έξοδο στη σύντροφό σου, υπάρχει λύση.

Πού πήγες το κορίτσι σου το Σάββατο; Για spa στο γήπεδο!

Το Καέν-Λιόν ήταν ακόμη ένα τυπικό σαββατιάτικο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος. Ένταση, ταχύτητα γκολ και ένα 2-2 που αποζημίωσε τους περισσότερους από 17.000 που το παρακολούθησαν από το γήπεδο όσο και τους τηλεθεατές.

Ποιος όμως θα φανταζόταν ότι ο εν λόγω αγώνας θα καταλήξει να γίνει viral για ένα ζευγάρι που ήταν στο γήπεδο, σε θέσεις VIP (πιο... very δεν γίνεται), δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όχι στην κερκίδα!

Οι δυο τους φόρεσαν τα καινούργια μαγιό τους και μπήκαν στο ειδικά διαμορφωμένο υδρομασάζ που είχε τοποθετηθεί παραπλεύρως των τεσσάρων γραμμών. Ήπιαν σαμπάνια, απόλαυσαν τις στιγμές, πανηγύρισαν.

Το γκολ του Μεντί στο 88' για το 2-2 της Λιόν αφαίρεσε ένα κομμάτι χαράς του, αλλά μπρος στην καλοπέραση τι είν' το 2-2;

Όλα αυτό συνέβη διότι χορηγός της Καέν είναι μια επιχείρηση με την ονομασία "Thalazur", η οποία οργάνωσε ένα διαγωνισμό και οι τυχεροί βρέθηκαν στα νερά του τζακούζι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK