Προπονητής θέλει το σπέρμα των Ζλάταν και CR7!

Απίστευτο και όμως ΑΛΗΘΙΝΟ: Νορβηγός προπονητής ζητάει το σπέρμα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς να δημιουργήσει τη δική του χρυσή γενιά ποδοσφαιριστών. Μην χάσετε το VIDEO!

Προπονητής θέλει το σπέρμα των Ζλάταν και CR7!

Λένε πως οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα και αυτό φάινεται πως ισχύει 100% στην περίπτωση ενός Νορβηγού προπονητή ο οποίος βρήκε ένα αλλόκοτο και συνάμα τρομακτικό σχέδιο για να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας του.

Ο λόγος για τον προπονητή της Νορντστράντα, Όλε Βίνταρ Τόφτεσουντ, ο οποίος μέσω ενός video που δημοσίευσε στο Facebook, κάνει αίτηση για το... σπέρμα των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο ώστε οι κοπέλες των παικτών της δικής του ομάδας να δημιουργήσουν καλύτερους παίκτες για την ομάδα του σε 20 χρόνια από τώρα! Λογικά δεν θα τις έχει ρωτήσει...

Δείτε το μήνυμα του Νορβηγού προπονητή:

"Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να βρω κάποιο διάσημο σπέρμα. Το όνομά μου είναι Τόφτε. Είμαι προπονητής ποδοσφαίρου από τη Βόρεια Νορβηγία. Είμαι προπονητής εδώ και 30 χρόνια. Έχω προπονήσει πάνω από 100 ποδοσφαιριστές αλλά οι περισσότεροι από τους παίκτες μου είναι πραγματικά κακοί. Είναι γερασμένοι. Κάποιοι είναι μεγαλόσωμοι και χοντροί.

Έχω κουραστεί. Αλλά έχω μία ιδέα... Σε 20 χρόνια η Νορντστράντα θα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Πώς; Θα μείνουν έγκυες οι σύντροφοι των παικτών της ομάδας μου με σπέρματα από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Και θα χρειαστώ τη βοήθειά σας.

Ξέρετε κάποιον που να ξέρει τον Ζλάταν; Τον Ρονάλντο; Τον Πολ Γκασκόιν; Σας παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το video... Πρέπει να μιλήσω μαζί τους! Δεν αντέχω άλλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK