"Πρώτα εγώ, μετά ο Τζόρνταν, μετά ο Λεμπρόν": Ο Κόμπι Μπράιαντ το είπε... περίπου

Υπό την απειλή μιας μοσχαρίσιας γλώσσας που τον κοιτούσε... λάγνα, ο Κόμπι Μπράιαντ το είπε: είναι καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν (και ταυτόχρονα από τον Λεμπρόν Τζέιμς).

"Πρώτα εγώ, μετά ο Τζόρνταν, μετά ο Λεμπρόν": Ο Κόμπι Μπράιαντ το είπε... περίπου
AP PHOTO/E.J. FLYNN

Το 'Late Late' του CBS μοιάζει περισσότερο με το 'Fear Factor' παρά με μια βραδινή εξομολόγηση στον οικοδεσπότη Τζέιμς Κόρντεν.

Ας είναι καλά το 'Spill Your Guts or Fill Your Guts': η δοκιμασία που φέρνει τους καλεσμένους του Βρετανού κωμικού / παρουσιαστή αντιμέτωπους με τους γαστρονομικούς φόβους τους. Εκτός κι αν απαντήσουν σε ιντριγκαδόρικες ερωτήσεις.

Την Τρίτη στο τραπέζι του τρόμου πήραν θέση ο Κόμπι Μπράιαντ και η Κάρα Ντελεβίν. Ήξεραν τι τούς περιμένει. Μπροστά τους τοποθετήθηκαν διάφορα εδέσματα. Ένα ζελέ με σκαθάρι, ένα τοστ με γρύλο, ένας γιγαντιαίος σκορπιός κι άλλα πολλά εξίσου αηδιαστικά, που στην ιδέα και μόνο ανακατεύεται το στομάχι.

Ο Μπράιαντ ήταν ο πρώτος στη σειρά. Κανονικά ως ένα γνήσιο 'Black Mamba' δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα με μια μοσχαρίσια γλώσσα, όταν κλήθηκε να κατατάξει από τον καλύτερο στον χειρότερο τους Μάικλ Τζόρνταν, Λεμπρόν Τζέιμς και... Μπράιαντ. Μολονότι, πάντως, δήλωσε ότι θα δεχθεί τις συνέπειες της άρνησής του και θα δαγκώσει αυτό που βρισκόταν μπροστά του, προκλήθηκε εκ νέου από τον Κόρντεν και άλλαξε στάση. " Εγώ είμαι ο καλύτερος, o Μάικλ είναι ο δεύτερος καλύτερος και ο Λεμπρόν έρχεται τρίτος", αποκρίθηκε και το κοινό τον αποθέωσε μ' ένα αδιάκοπο "MVP, MVP, MVP".

Αντίθετα η 26χρονη Βρετανίδα καλλονή, μοντέλο και ηθοποιός, αρνήθηκε να βάλει σε σειρά τα ρούχα τριών γνωστών οίκων μόδας, προτιμώντας το σάντουιτς με τους γρύλους από το να ρισκάρει μια πρόταση στο μέλλον!

"Πρώτα εγώ, μετά ο Τζόρνταν, μετά ο Λεμπρόν": Ο Κόμπι Μπράιαντ το είπε... περίπου

Photo credits: AP Photo/E.J. Flynn

News 24/7

24MEDIA NETWORK