Το πρώτο tweet του Τομ Μπρέιντι ήταν χειρότερο από το fumble στο Super Bowl LII

Ο Τομ Μπρέιντι έκανε κακή αρχή στο twitter, ανακοινώνοντας ότι αποσύρεται ανήμερα της Πρωταπριλιάς. Λίγα λεπτά μετά το έκανε χειρότερο.

New England Patriots quarterback Tom Brady sits on the field after fumbling against the Philadelphia Eagles during the second half of the NFL Super Bowl 52 football game Sunday, Feb. 4, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Eric Gay)
New England Patriots quarterback Tom Brady sits on the field after fumbling against the Philadelphia Eagles during the second half of the NFL Super Bowl 52 football game Sunday, Feb. 4, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Eric Gay) AP PHOTO/ERIC GAY

Θα θυμάσαι προφανώς, αν παρακολουθείς NFL, πώς κατέληξε ο τελικός του 2018. Αν όχι, μια γρήγορη κατατοπιστική επανάληψη των όσων είχαν συμβεί την 4η ημέρα του Φλεβάρη.

Με 2 λεπτά και 16 δεύτερα για τη λήξη του Super Bowl στο 'U.S. Bank Stadium' της Μινεάπολης οι New England Patriots, που κυνηγούσαν να καλύψουν διαφορά 5 πόντων (38-33), είχαν επίθεση και μια τελευταία ευκαιρία για την ανατροπή. Ο Μπρέιντι πήρε την πρώτη πάσα, αλλά δεν είδε γρήγορα ελεύθερο συμπαίκτη του, καθυστέρησε όσο δεν έπρεπε και όχι μόνο τον πρόλαβαν οι αμυνόμενοι, αλλά του έκλεψαν την μπάλα, με αποτέλεσμα το 41-33 των Philadelphia Eagles και την απώλεια του τίτλου για την ομάδα της Βοστώνης.

Το fumble εκείνο, που 'στοίχειωσε' τον 41χρονο quarterback για ένα χρόνο - ως το προ διμήνου λυτρωτικό 13-3 επί των Rams στην Ατλάντα, ζωντάνεψε στην προσπάθειά του να εισέλθει εκκωφαντικά στον κόσμο του twitter. Ανήμερα της Πρωταπριλιάς (April Fools' Day) ο εξάκις πρωταθλητής και 4 φορές κάτοχος του τίτλου του MVP του Super Bowl, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη δράση μετά από 19 χρόνια και ότι στον άπλετο ελεύθερο χρόνο του -πλέον- θα τουιτάρει.

Η παρθενική ανάρτησή του συγκέντρωσε περισσότερα από 4.000 σχόλια (και δεκάδες χιλιάδες likes ή retweets) μεταξύ του 6ψήφιου αριθμού followers που απέκτησε σε λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που έκανε sign up στην πλατφόρμα. Είναι ζήτημα πάντως, αν ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών όσοι τον πίστεψαν.

Επειδή μάλιστα, ως πρωτάρης, δεν διέθετε την πρότερη γνώση να καταλάβει τι θα επακολουθήσει γράφοντας κάτι τέτοιο, έσπευσε -λίγη ώρα αργότερα- να δικαιολογηθεί. Παραδεχόμενος, ρητορικά, το άστοχο του αστείου του!

Τώρα ξέρει... Μάλλον!

Photo credits: AP Photo/Eric Gay

News 24/7

24MEDIA NETWORK