Ψάχνουν να βρουν τον... εξαφανισμένο Κοεντράο!

Αγνοούμενος για την ποδοσφαιρική πιάτσα στην Ισπανία ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, δεν εμφανιστεί πουθενά από τον περασμένο Μάιο!

Ψάχνουν να βρουν τον... εξαφανισμένο Κοεντράο!

Πού 'ναι, πού 'ναι; Δεν θα τον βρεις!

Ο Φάμπιο Κοεντράο έχει... χαθεί από προσώπου γης και στην μαδριλένικη "AS" έφτιαξαν ένα άρθρο, που συνδυάζει χιούμορ και γεγονότα, για τι έχει απογίνει ο άλλοτε βασικός αριστερός μπακ της εθνικής Πορτογαλίας. Amber Alert.

Το κείμενο που υπογράφει ο J.L. Guerrero αρχίζει ακριβώς έτσι: "Ο Φάμπιο Αλεξάντρε ντα Σίλβα Κοεντράο αγνοείται. 30 ετών, ύψους 1μ78 και βάρους 70 κιλών, εθεάθη τελευταία σε ποδοσφαιρικό γήπεδο την 20η Μαΐου, στο Εθνικό Στάδιο του Οέιρας, στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας απέναντι στην Άβες, φορώντας τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας".

Ο Πορτογάλος δεν έχει δώσει σημεία... ύπαρξης. Ούτε καν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναρτήσει οτιδήποτε για περισσότερους από δύο μήνες, αφήνοντας τους πάντες στο σκοτάδι. Κάποιοι είπαν πως τον είδαν στη Μαδρίτη να προπονείται ατομικά, αλλά στο προπονητικό της Ρεάλ, με την οποία δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2019, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.

Λέτε η τόση απομόνωση να του κάνει καλό;

News 24/7

24MEDIA NETWORK