Στα οκτώ γκολ, δώρο μια τούμπα: Το μαγικό παιχνίδι χόκεϊ του Βλάντιμιρ Πούτιν

Ένα τέλειο παιχνίδι, με οκτώ γκολ και ένα ατύχημα που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Αυτή τη φορά, το κόκκινο χαλί έκανε τη ζημιά στον πρόεδρο Πούτιν, που βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο έδαφος.

Στα οκτώ γκολ, δώρο μια τούμπα: Το μαγικό παιχνίδι χόκεϊ του Βλάντιμιρ Πούτιν

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, παίρνει πολύ στα σοβαρά κάθε του δημόσια εμφάνιση. Ακόμα πιο σοβαρά όμως, λογαριάζει τη συμμετοχή του σε φιλικούς αγώνες χόκεϊ επί πάγου. Ο 66χρονος ισχυρός άντρας της Ρωσίας, πρωταγωνίστησε σε αγώνα επίδειξης που έγινε το προηγούμενο Σάββατο, μαζί με πρώην αθλητές του NHL, αλλά και υπουργούς της κυβέρνησης του.

Ο Πούτιν τα πήγε αρκετά καλά στον αγώνα, σκοράροντας συνολικά οκτώ φορές, ως μέλος της ομάδας των 'Θρύλων'. Τρία γκολ σημείωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σογκού, που βρισκόταν στην ομάδα του Πούτιν επίσης. Στην αντίπαλη ομάδα βρίσκονταν επίσης αρκετοί πασίγνωστοι Ρώσοι, όπως ο μεγιστάνας Γκενάντι Τιμτσένκο, ο Βλάντιμιρ Ποτάνιν, αλλά και αρκετοί γνωστοί Ρώσοι κυβερνήτες.

Αν υπήρχε όμως ένα περιστατικό που προκάλεσε έκπληξη, ήταν η θεαματική τούμπα του προέδρου της Ρωσίας, σε ένα τμήμα του κόκκινου χαλιού που είχε ακουμπήσει τον πάγο, από την τελετή υποδοχής που είχε προηγηθεί.

Ο Ρώσος πρόεδρος έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το πρόσωπο, καταφέρνοντας όμως να σηκωθεί πάρα πολύ γρήγορα. Το χειροκρότημα που ακολούθησε, ήταν ότι χρειαζόταν ο πρόεδρος για να επανέλθει απτόητος σε αγωνιστική δράση.

Το χόκεϊ επί πάγου, είναι ένα άθλημα που ο Βλάντιμιρ Πούτιν παίρνει πολύ στα σοβαρά. Τον περασμένο Ιανουάριο, έκανε προπονήσεις μαζί με επαγγελματίες παίκτες, ενώ την περασμένη χρονιά, είχε φορέσει ξανά τη στολή για να σκοράρει ακόμα μερικά γκολ στους σελέμπριτι φίλους του.

Το επίμαχο χαλί που έφερε την τούμπα, δεν θέλουμε να ξέρουμε τι απέγινε, μαζί με τον άνθρωπο που έκανε το λάθος να μην το απομακρύνει από την πίστα.

Κεντρική φωτογραφία: AP Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK