Survivor: Έφτασε η ώρα για τα ατομικά αγωνίσματα!

Τα δεδομένα αλλάζουν στο ριάλιτι επιβίωσης. "Διάσημοι" και "Μαχητές" ενώνονται και πλέον οι παίκτες θα καλούνται να αγωνιστούν ατομικά. Πότε θα γίνει αυτό; Όλες οι λεπτομέρειες.

Survivor: Έφτασε η ώρα για τα ατομικά αγωνίσματα!

Περισσότερες από 100 ημέρες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο έχουν συμπληρώσει οι παίκτες του Survivor. Διάσημοι και Μαχητές εδώ και τρεις μήνες έχουν αγωνιστεί σε δεκάδες στίβους μάχης, αλλά πλέον όλα αλλάζουν.

Οι δύο ομάδες θα ενωθούν σε μία και τα αγωνίσματα δεν θα είναι ομαδικά αλλά ατομικά. Η επίσημη ανακοίνωση για το πέρασμα στο ατομικό Survivor αναμένεται να γίνει στο νέο επεισόδιο της Κυριακής (28/5). Εκεί οι παίκτες θα αγωνιστούν όπως όλα δείχνουν στο τελευταίο ομαδικό αγώνισμα επάθλου, ενώ από την Δευτέρα (29/5) θα δούμε και το πρώτο ατομικό αγώνισμα,.

Όπως μάλιστα έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο, η σημαία των Διάσημων και των Μαχητών θα ενωθεί σε μία και το μπλε με το κόκκινο θα γίνουν ένα.

Survivor: Έφτασε η ώρα για τα ατομικά αγωνίσματα!

Με αυτή την εξέλιξη το παιχνίδι θα αλλάξει πολύ για τους παίκτες, με τη στρατηγική πλέον να παίζει καθοριστικό παράγοντα για να καταφέρει κάποιος να φτάσει μέχρι τον τελικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK