Survivor: "Επίθεση" σε Σπαλιάρα και τραυματισμός Βασάλου!

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας (22/5), ενώ όπως βλέπουμε στο trailer, οι "Μαχητές" κάνουν φραστική επίθεση στον Γιάννη Σπαλιάρα!

Survivor: "Επίθεση" σε Σπαλιάρα και τραυματισμός Βασάλου!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχασε την ψυχραιμία του στο αγώνισμα της Κυριακής (21/5) στο Survivor κάτι που δεν το άφησαν να περάσει έτσι οι συμπαίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, ο πρώην μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος του κάνει φραστική επίθεση βγάζοντάς τον στη "σέντρα", ενώ στη συνέχεια δηλώσει στην κάμερα πως "εμείς τον σεβόμαστε για τον λόγο ότι είναι ο μεγαλύτερος στην ομάδα. Ο Γιάννης όμως θέλει να δίνει μόνο εντολές, όχι να ακούει! Τελείωσε η υπομονή της ομάδας".

Τα "μαχαίρια" βγήκαν στους "Μαχητές" όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο Σπαλιάρας είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο κοινό. Επομένως μένει να δούμε πως θα εκλάβει ο κόσμος αυτή την επίθεση.

Παράλληλα όμως βλέπουμε στο trailer ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος τραυματίζεται στο αγώνισμα και αμέσως όλοι οι παίκτες κι από τις δύο ομάδες τρέχουν δίπλα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK