Σχεδόν έτοιμο το... ρόστερ του Survivor 2

Μία ημέρα πριν δοθεί στη δημοσιότητα η τελική λίστα με τους συμμετέχοντας στο δεύτερο Survivor, οι διαρροές συνεχίζονται. Ποιοι αποτελούν το ρόστερ Διασήμων και Μαχητών και θεωρούνται "κλεισμένοι" μέχρι στιγμής; Δείτε PHOTOS.

Σχεδόν έτοιμο το... ρόστερ του Survivor 2

Μέχρι την Παρασκευή (5/1) θα ξέρουμε οριστικά ποια πρόσωπα θα συμπληρώσουν τις δύο ομάδες του Survivor 2, τους Διάσημους και τους Μαχητές.

Πάντως στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" του "Ε" οι διαρροές συνεχίστηκαν και παρουσιάστηκαν μερικά... σέξι κορίτσια τα οποία φαίνεται πως ήδη έχουν "κλείσει" για την ομάδα των Μαχητών.

Σχεδόν έτοιμο το... ρόστερ του Survivor 2
EUROKINISSI

Πριν πάμε όμως εκεί, ας μείνουμε για λίγο στην ομάδα των Διασήμων, αφού δύο ονόματα θα πρέπει να θεωρούνται 100% κλεισμένα (σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ). Κι αυτοί είναι ο Νέρι Καστίγιο, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος πλέον διατηρεί κατάστημα με είδη αλιείας, αλλά και το γνωστό μοντέλο, Όλγα Φαρμάκη.

Το πρωί της Πέμπτης (4/1) προστέθηκε βέβαια ακόμη ένα όνομα στην ομάδα των Διασήμων. Πρόκεται για την Κατερίνα Χαλικιά, πρώην σύζυγο του πρώην μπασκετμπολίστα και πολιτικού, Κώστα Παταβούκα. Και η Χαλικιά για όσους δε γνωρίζουν έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στο γυναικείο μπάσκετ.

Σχεδόν έτοιμο το... ρόστερ του Survivor 2

Και περνάμε στην ομάδα των Μαχητών, που όπως φαίνεται θα είναι πιο... σέξι από ποτέ, αν κρίνουμε φυσικά από τα ονόματα που ακούστηκαν στην εκπομπή του "Ε".

Έτσι λοιπόν κλεισμένες θα πρέπει να θεωρούνται οι:

Ντάρια Εροχίνα – Β΄Αναπληρωματική Star Κύπρος 2017

Πρόκειται για πανύψηλο μοντέλο με καταγωγή από την Ρωσία. Έχει πτυχίο διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων και έχει κάνει ουκ ολίγες φωτογραφίσεις για ρούχα και μαγιό.

Σχεδόν έτοιμο το... ρόστερ του Survivor 2

Μελίνα Μεταξά – Χορεύτρια

Είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Κύπρο και εκτός από χορεύτρια είναι και personal trainer.

Φελίσια Λαπάτη – Μοντέλο

Η πρώην κοπέλα του Ηλία Βρεττού. Είναι γυμνάστρια και τον τελευταίο καιρό η καριέρα της έχει πάρει τα πάνω της. Την είδαμε και στην εκπομπή του Sport24.gr και του Netwix, Σταρούμπες και Καρύδες, μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, καθώς και σε μια σούπερ σέξι φωτογράφιση στο Oneman.gr.

Μαρία Σαμαρινού – Πρωταθλήτρια Σκι

Από τα χιόνια στην άμμο και από τα κρύα στη ζέστη. Η Σαμαρινού πρωταθλήτρια σκι και μάλιστα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αλπικούς Αγώνες στο Μαυροβούνιο στις 21 Δεκεμβρίου.

Σχεδόν έτοιμο το... ρόστερ του Survivor 2

Ελευθερία Παλαιολόγου – Μποξέρ

Καλύτερα οι αντίπαλοι να μείνουν μακριά από την κατά τα άλλα πανέμορφη ξανθιά μποξέρ. Έχει αρκετές διακρίσεις στους γνωστούς αγώνες No Limits που διεξάγονται στην Ελλάδα.

Σχεδόν έτοιμο το... ρόστερ του Survivor 2

Όσον αφορά τα αγόρια της ομάδας των Μαχητών, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν, τους αποκάλυψε μέσω Instagram. Μπορείτε να τους δείτε στο VIDEO, αλλά μόνο... κάποιοι από αυτούς θα πάρουν μέρος στο Survivor 2 κι αυτό το αποφασίζει εκείνος μετά από προσωπική επαφή μαζί τους.

Μένουν λοιπόν λίγες ώρες προκειμένου να μάθουμε και τους υπόλοιπους. Αφού υπογράψουν λοιπόν οι παίκτες μέχρι την Παρασκευή (5/1) στη συνέχεια θα έχουν ραντεβού με ψυχολόγους, ενώ τη Δευτέρα και την Τετάρτη θα περάσουν από τεστ κοπώσεως.

Τέλος, όσοι καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία όλα τα τεστ θα πάρουν στα χέρια τους και το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK