Τα πάνω κάτω στο Survivor με τη νέα ειδική ψηφοφορία που θα καθορίσει το μέλλον των παικτών

Νέα δεδομένα στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης αφού όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, η ψηφοφορία αλλάζει μια και καλή από το επόμενο συμβούλιο.

Τα πάνω κάτω στο Survivor με τη νέα ειδική ψηφοφορία που θα καθορίσει το μέλλον των παικτών

Σιγά σιγά το Survivor μπαίνει στην τελική του ευθεία και οι κανόνες... αλλάζουν. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/5), από το επόμενο κιόλας συμβούλιο η ψηφοφορία διαφοροποιείται.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι θα κληθούν σε ένα ειδικό συμβούλιο όπου θα τεθούν ΟΛΟΙ στη διάθεση του κοινού για 24 ώρες. Ο κόσμος θα ψηφίσει για όλε αυτές τις ώρες τον αγαπημένο του παίκτη και έτσι και θα δημιουργηθεί μια λίστα με τους εννέα, βάσει των ψήφων που θα μαζέψουν.

Η ομάδα που θα χάνει την ασυλία από εδώ και στο εξής θα ψηφίζει τους δύο παίκτες προς αποχώρηση, αλλά θα αποχωρεί εκείνος που θα βρίσκεται χαμηλότερα στη λίστα δημοτικότητας που θα έχει δημιουργηθεί νωρίτερα από το κοινό στην 24ωρη ψηφοφορία!

Νέα δεδομένα λοιπόν που αναμένεται να φέρουν και πολλές αλλαγές στη συμπεριφορά των παικτών εντός Survivor. Όλα έχουν το λόγο τους που γίνονται:

News 24/7

24MEDIA NETWORK