Τα... πέταξε η κυρία Φιρμίνο

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της Λίβερπουλ έχοντας εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής στο "Anfield" ωστόσο μετά την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram είναι σίγουρο πως θα κερδίσει πόντους εκτίμησης και η σύζυγός του!

Τα... πέταξε η κυρία Φιρμίνο

Έλειψε από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τσέλσι ελέω μικροτραυματισμού, ωστόσο επέστρεψε στον αγώνα League Cup στην έδρα της Ντέρμπι και πλέον ετοιμάζεται να βοηθήσει την Λίβερπουλ σε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με την Χαλ.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι από τους πλέον φορμαρισμένους άσους των "κόκκινων" αυτή την εποχή και θέλοντας να δείξει πως βρίσκεται και σε καλή ψυχολογία, ανέβασε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου συνοδεύεται από τη σύζυγό του.

Ε, αυτό ήταν. Πλέον αντιμετωπίζει αρκετό συναγωνισμό όσον αφορά στη δημοφιλία, με την σύντροφό του από το 2013 και μετά και μητέρα των δύο παιδιών του, Λαρίσα Περέιρα, να κλέβει την παράσταση και να αποσπάει άκρως κολακευτικά σχόλια για την ομορφιά της από τους φανς των "κόκκινων".

Δεν χρειάστηκε πάντως να προσπαθήσει ιδιαίτερα αν κρίνει κανείς από το άκρως αποκαλυπτικό μπλουζάκι με το οποίο συνόδευσε τον Βραζιλιάνο στην τελευταία έξοδό τους...

Η Λαρίσα Περέιρα μέσα από φωτογραφίες:

Τα... πέταξε η κυρία Φιρμίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK