Τη διέγραψε από το instagram κι... από τη ζωή του

Μόνο τη... Μίλαν έχει πλέον ν' αγαπάει, ωσότου βρει άλλον έρωτα, ο Χακάν Τσαλχάνογλου! Διότι η σύζυγός του Σινέμ τού έκανε... λαδιά, αν πιστέψουμε τον ίδιο!

Η σχέση τους θα μπορούσε να γίνει τουρκική σαπουνόπερα. Σαν αυτές που έχουν παίζονται στην ελληνική TV. Το σενάριο και η σκηνοθεσία θ' ανήκουν στον Χακάν Τσαλχάνογλου. Το ίδιο και ο πρωταγωνιστικός ρόλος. Τον τίτλο θα τον βρούμε...

Στο πλευρό του Σινέμ Γιουντονγκού, παρόλο που η ίδια δεν θέλει ν' αποδεχθεί τον ξαφνικό χωρισμό τους.

Ο τεχνίτης χαφ της Μίλαν έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στα social κι έκανε λόγο για "κάτι σοβαρό" που ράγισε το γυαλί και πως η λύση θα βρεθεί δικαστικώς, αφού δεν θέλει καμία επαφή είτε με την ίδια είτε με την οικογένειά της. Μάλιστα αν ψάξεις στους λογαριασμούς για φωτογραφίες της επί χρόνια συντρόφου του δεν θα βρεις. Delete και από τον κάδο απορριμάτων.

Τα lifestyle μέσα έκαναν λόγο για "προδοσία" χωρίς άλλες "πικάντικες" λεπτομέρειες. Πάντως η Σινέμ, το έτερο ήμισυ του Τσαλχάνογλου, εξακολουθεί να φέρει τόσο το επώνυμό του όσο και να... καμωρώνει στο instagram στο πλευρό του. Όπως στην κεντρική φώτο.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.