Την κοπέλα του Τσόρλουκα την "έφαγε" η γυναίκα του προπονητή!

Τόλμησαν ν' αποκλείσουν την καλλονή σύντροφο του Κροάτη διεθνή. Όχι πως η Λιθουανή ήταν κακή, άλλη χάρη όμως η Φράνκα Μπάτελιτς που... δεν θ' ανταγωνιστεί την Ελένη Φουρέιρα!

Την κοπέλα του Τσόρλουκα την "έφαγε" η γυναίκα του προπονητή!

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν ήταν ο μόνος άνθρωπος του ποδοσφαίρου που αγωνιούσε το βράδυ της Τρίτης βλέποντας (από κοντά μάλιστα) το διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Βέντραν Τσόρλουκα βρέθηκε στην ίδια ακριβώς θέση. Να παρακολουθεί την προσπάθειά της συντρόφου του, της Φράνκα Μπάτελιτς, να προκριθεί στον τελικό.

Η 25χρονο Κροάτισσα ήταν εντυπωσιακή μέσα στο μαύρο (και κυρίως διάφανο) σύνολο που επέλεξε για τη βραδιά. Κέντρισε τα (ανδρικά) βλέμματα και πολλοί ήταν εκείνοι που... παρακαλούσαν να επαναλάβει την εμφάνισή της το Σάββατο.

Όχι όμως οι... κριτές. Που την πέταξαν εκτός διαγωνισμού (όπως και τη δική μας Γιάννα Τερζή).

Για να δώσουν μια θέση στη Λιθουανή Ιέβα Ζασιμαουσκάιτε με το ρομαντικό άσμα της. Η οποία έχει επίσης σχέση με τον... αθλητισμό, μια το 2015 παντρεύτηκε τον Μάριους Κιλτιναβίτσιους. Λιθουανό προπονητή. Δεν είναι και ο Γιασικεβίτσιους, αλλά θεωρείται από τους πλέον ελπιδοφόρους και φιλόδοξους στη χώρα της Βαλτικής.

Να δούμε αν κι αυτόν ο Μποτία θα τον πάρει... παραμάζωμα. Διότι η λαμπερή, φλογερή (λόγω fuego) και άκρως sexy Φουρέιρα πέρασε από τις πρώτες στον σαββατιάτικο τελικό!

Ραγίζει η καρδιά μας και σπάει με την Φράνκα...

Blue carpet moments pt.1 #crazy #iGocrazy #crazyforlisboa #ESC2018

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK