Το high-five πέθανε, ζήτω το eye-five!

Ξέχνα το high-five, τη στερεοτυπική εικόνα δύο τύπων που λένε "κόλλα το" ο ένας στον άλλο. Το 'Eye Five' είναι μια νέα συνήθεια που ξεκίνησε στα γήπεδα της Σουηδίας και σίγουρα πονάει λίγο.

Το high-five πέθανε, ζήτω το eye-five!

Το παιχνίδι της Ντέγκερφορς με την Έστερς βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, συνέβη κάτι που μάλλον χρησίμευσε σαν κωμική παρένθεση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο μέσος της Ντέγκερφορς Άξελ Λίντχαλ έγινε αλλαγή.

Ο αθλητής καθώς έβγαινε τρέχοντας από το γήπεδο με κατεύθυνση τον πάγκο, συνάντησε μπροστά του τον Ματίας Όζγκουν, τον παίκτη που θα τον αντικαθιστούσε. Ο Λίντχαλ επιχείρησε να κάνει το καθιερωμένο 'high-five' με τον συμπαίκτη του, αλλά τίποτα δεν πήγε όπως θα έπρεπε.

Αυτό που ξεκίνησε για high five, τελικά εξελίχθηκε σε σύγκρουση, με τον δείκτη του Λίντχαλ να βρίσκει το μάτι του Οζγκούν. Ο 20χρονος παίκτης μπήκε στο γήπεδο υποφέροντας από πόνους. Ο δανεικός από την Έλφσμπορκ Οζγκούν, χρειάστηκε να βγει από το γήπεδο για λίγα λεπτά, ώστε να λάβει ιατρική βοήθεια και να μπορέσει να συνεχίσει κανονικά.

Τελικά, το παιχνίδι έληξε με σκορ 1-1 και με την Ντέγκερφορς να παραμένει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Φήμες ότι οι Λίντχαλ-Οζγκούν τιμωρήθηκαν με ποινή 1000 high-five στην επόμενη προπόνηση, κονταροχτυπήθηκαν με άλλες φήμες πως το 'Eye-Five' είναι μια νέα μόδα που ήρθε για να μείνει. Μπορεί και όχι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK