Το καρτούν του Κριστιάνο Ρονάλντο θυμίζει 'αρχαίο' Μπάτμαν

Μια σειρά animation με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως υπερήρωα, παρουσίασε το πρώτο της τρέιλερ. Το αποτέλεσμα θυμίζει γλυκά '90s με καρτούν που αγαπήσαμε μικροί.

Το καρτούν του Κριστιάνο Ρονάλντο θυμίζει 'αρχαίο' Μπάτμαν

H αθλητική επικαιρότητα των ημερών επισκίασε μια κυκλοφορία-τομή για τον κόσμο των κόμιξ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο CR7 που χαρίζει μυθικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Γιουβέντους στο Καμπιονάτο, o κάτοχος του πιο εξωπραγματικά ακριβού αυτοκίνητου όλων των εποχών, μόλις λάνσαρε ένα κόμικ βασισμένο στον εαυτό του!

Το Striker Force 7 αποτελεί τον τίτλο μιας σειράς κόμικ με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο και μιας animation σειράς που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην αμερικάνικη τηλεόραση από την επόμενη χρονιά.

Το κόμικ παρουσιάζει τον Ρονάλντο ως σούπερ ήρωα, που κατατροπώνει τους κακούς, χρησιμοποιώντας τις 'διαστημικές' ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ενώ περιστοιχίζεται και από μια συμμορία εκκολαπτόμενων υπερηρώων.

Το κόμικ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με ένα τρέιλερ από τα social media του Κριστιάνο πριν από τέσσερις μέρες, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Κόμιξ, ενώ την ίδια μέρα έγινε διαθέσιμο ένα link για την online αγορά των πρώτων τευχών της συλλογής.

"Με τον ίδιο τρόπο που το ποδόσφαιρο ενώνει κουλτούρες από όλο τον κόσμο, πιστεύω πως οι σπουδαίοι χαρακτήρες animation μπορούν να πετύχουν αυτό το στόχο και γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένος που μέσα από αυτό το νέο project μπορώ να ενώσω το πάθος μου για το ποδόσφαιρο με τους υπερήρωες", ανέφερε μεταξύ άλλων δελτίο Τύπου που ανέβηκε στο σάιτ του κόμικ.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με ασφάλεια, είναι πως το Striker Force 7, μοιάζει με μια γλυκιά αναδρομή σε καρτούν που αγαπήσαμε από τη δεκαετία των '90s. Έχει κάτι από την πολύχρωμη ανεμελιά του Captain Planet και των Power Rangers και θυμίζει παράλληλα Pokemon στα πρώτα τους χρόνια ('97-'98) και διάφορες μέτριες εκδοχές Batman-Superman που παρακολουθούσαμε τα μεσημέρια στα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης πριν ή μετά από αυτές τις επικές ταινίες.

(κεντρική φωτογραφία: AP Images)

News 24/7

24MEDIA NETWORK