Το "καυτό" μυστικό του παίκτη των 100 εκ.ευρώ!

Ο Αντρέα Μπελότι είναι ένα από τα πιο hot ποδοσφαιρικά ονόματα στην Ιταλία τη φετινή σεζόν, όμως πίσω από την εκτόξευσή του κρύβεται μία εντυπωσιακή αιθέρια ύπαρξη (PHOTOS)

Το "καυτό" μυστικό του παίκτη των 100 εκ.ευρώ!

Πέρυσι έκανε το μεγάλο "μπαμ" στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος όταν και πέτυχε 12 γκολ (6 στις 11 τελευταίες αγωνιστικές) ενώ φέτος δείχνει να αγωνίζεται με... κεκτημένη ταχύτητα, έχοντας να επιδείξει ήδη 10 γκολ που τον φέρνουν στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της Serie A.

Όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από την ομάδα του, την Τορίνο, και το απόγευμα της Κυριακής ήρθε η γλυκιά ανταμειβή για τον 22χρονο Ιταλό φορ, καθώς η "γκρανάτα" προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας της μαζί μέχρι το 2021 ενώ έβαλε και ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ που ισχύει μόνο για ομάδα εκτός Ιταλίας!

Την ίδια ώρα ο Τζαμπιέρο Βεντούρα πιστεύει στην αξία του και τον έχει καλέσει στην εθνική Ιταλίας και ο Μπελότι τον έχει δικαιώσει μετρώντας ήδη 3 γκολ στις πρώτες 5 συμμετοχές του! Τι είναι αυτό που του λείπει;

Το "καυτό" μυστικό του παίκτη των 100 εκ.ευρώ!

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό καθώς παράλληλα με τα εντυπωσιακά του κατορθώματα εντός γηπέδων "σκοράρει" και έξω από αυτά, αφού έχει κατακτήσει την καρδιά της Τζόρτζια Ντούρο.

Το "καυτό" μυστικό του παίκτη των 100 εκ.ευρώ!

Πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα από την Σικελία που έχει κερδίσει το 2010 τον τίτλο "Miss Palermo", με την εκρηκτική Τζόρτζια να έχει μετακομίσει πλέον στο Πιεμόντε για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της και το ζευγάρι να έχει επισκεφτεί μεταξύ άλλων και τα μέρη μας το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές στην Σαντορίνη.

Η ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΝΤΟΥΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Το "καυτό" μυστικό του παίκτη των 100 εκ.ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έκλεισε το deal: υπέγραψε ο παίκτης των 100.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK