Το Nomads θα έχει... ράγκμπι!

Το αγώνισμα του επεισοδίου της Δευτέρας (9/10) στο Nomads θέλει τους παίκτες να αγωνίζεται σε έναν διαφορετικό αγώνα ράγκμπι για το ποια ομάδα θα κερδίσει την διαμονή της στο ξενοδοχείο, ποια θα μείνει στο χωριό και ποια... στην παραλία.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/1) στο Nomads θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Δευτέρα το αγώνισμα Επικράτειας το οποίο θα καθορίσει το που θα μείνουν για αυτή την εβδομάδα οι 3 ομάδες.

Η Εύη Ιωαννίδου κατά την αποχώρηση της από το παιχνίδι την Παρασκευή, υπέδειξε τους 3 αρχηγούς των ομάδων με τους οποίους θα ξεκινήσει και το σημερινό αγώνισμα.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός από την ομάδα της Ζούγκλας, ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς & ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την ομάδα του Ωκεανού.

 

Το αγώνισμα του επεισοδίου ονομάζεται “Catapelt Rugby”. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης από την κάθε ομάδα θα εκτοξεύει μία μπάλα από τον καταπέλτη.

Οι παίκτες των ομάδων που θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να πιάνουν την μπάλα στον αέρα.  Επιτρέπεται μόνο ένα "γκελ" στο έδαφος. Αμέσως μετά, πρέπει να τρέξουν και να αποφύγουν τους αντίπαλους τους, ώστε να περάσουν στην τελική γραμμή και να βάλουν γκολ.

Για να σημειωθεί το γκολ, θα πρέπει να τοποθετήσουν την μπάλα σε κουτί της αντίπαλης ομάδας.

 

Η ομάδα που θα δεχθεί πρώτη 11 γκολ θα πάει στην παραλία. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλοι γύροι που θα καθορίσουν ποια ομάδα θα πάει στο ψαροχώρι και ποια στη βίλα.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.