Το... παρατσούκλι του Ρούνεϊ στο FIFA είναι πολύ καλτ

Παίζεις FIFA; Το ξέρεις ότι υπάρχει ένα τεράστιο ενδεχόμενο να έχεις κοντραριστεί με τον Γουέιν Ρούνεϊ, χωρίς να το ξέρεις φυσικά, και να τον... κορόιδεψες έξαλλα για το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί στην online εφαρμογή του ποδοσφαιρικού βιντεοπαιχνιδιού; Θα καταλάβεις πολύ σύντομα το γιατί.

Το... παρατσούκλι του Ρούνεϊ στο FIFA είναι πολύ καλτ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι μεγάλος... FIFAκιας σύμφωνα με την "Sun" και στον ελεύθερό του χρόνο "καίει" την κονσόλα παίζοντας άπειρες ώρες το κορυφαίο ποδοσφαιρικό βιντεοπαιχνίδι.

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, ο σταρ της Έβερτον τις μεγαλύτερες... μάχες τις δίνει απέναντι στον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουές Μπράουν, αλλά συνηθίζει συχνά να παίζει και ο online με τυχαίους παίκτες. Μπορεί και με εσένα!..

Πώς θα καταλάβεις ότι κοντράρεσαι με τον πρώην αρχηγό της εθνικής Αγγλίας; Μα, φυσικά από το nickname του.

Ο Άγγλος στράικερ εκτός από "άρρωστος" παίκτης του FIFA, έχει... λιώσει και στις σειρές με την αγαπημένη του -όπως και πολλών άλλων- να είναι το "Game of Thrones".

Βάσει της αγαπημένης του σειράς, γράφει το αγγλικό Μέσο ότι επέλεξε και το παρατσούκλι του. Κι ποιο είναι αυτό; Τζον Σνόου φυσικά! Ναι λοιπόν... Σε περίπτωση που το παιχνίδι σε βάλει απέναντι σε κάποιον με το όνομα του "Βασιλιά του Βορά" να ξέρεις από εδώ και πέρα ότι πρέπει να κερδίσεις τον Γουέιν Ρούνεϊ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK