Στα χέρια του Αγγελόπουλου η κούπα του Survivor

Στην τσέπη του Σκιαθίτη πρώην ποδοσφαιριστή τα 100 χιλιάρικα του επάθλου. Επικράτησε του Κύπριου Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη στον μεγάλο τελικό.

Στα χέρια του Αγγελόπουλου η κούπα του Survivor

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! Μάλιστα, κυρίες και κύριοι, φανς ή όχι του Survivor, ο 35χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν εκπαιδευτής θαλάσσιων αθλημάτων, το (λαϊκό) παιδί από τη Σκιάθο, ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Στον Τελικό του δημοφιλούς τηλε-ριάλιτι επιβίωσης, που από τα μέσα Φλεβάρη και για 4,5 μήνες αποτέλεσε αντικείμενο πρωτοφανούς συζήτησης, ο "Ντάνος" των Διάσημων (που αρχικά ήταν Μαχητής) "συγκρούστηκε" με τον Κύπριο Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη (που άρχισε και τέλειωσε ως Μαχητής) και... σήκωσε την κούπα χάρη στην ψήφο όσων συμμετείχαν στην τετράωρη τηλεφωνική μονομαχία.

Ποσοστά δεν ξέρουμε, μα ως φαβορί πάτησε το πόδι του στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και ως τέτοιο έφυγε. Με 100.000 ευρώ, κολαριστά, στην τσέπη! Γιατί αυτό ήταν το έπαθλο του θριαμβευτή. Ανταμοιβή για εκείνον που όχι μόνο θ' άντεχε την πείνα και τις κακουχίες ή θ' ανταποκρινόταν στ' αγωνίσματα, αλλά κυρίως για εκείνον που θα έφτανε στο τέλος έχοντας κερδίσει την εκτίμηση των φανατικών τηλεθεατών. Οι οποίοι όσες φορές κι αν ο Αγγελόπουλος βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, τον κράτησαν μέσα, δυνατό μέχρι το φινάλε.

Ο Κύπριος του τελικού, ο πιο δυνατός παίκτης των Μαχητών, άφησε εκτός τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον ημιτελικό, αλλά με τον Αγγελόπουλο απέναντι αντίστοιχη τύχη δεν είχε...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK