Το tweet του Πικέ για τη Σακίρα και ο... χωρισμός

Το γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες που θέλουν τον Ζεράρ Πικέ και την Σακίρα να χωρίζουν. Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, όμως μετά από καιρό ο Ισπανός αμυντικός έκανε... tweet για τη γυναίκα του.

Το tweet του Πικέ για τη Σακίρα και ο... χωρισμός

Αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια παγκοσμίως με εκατομμύρια φανς. Ο λόγος για τον Ζεράρ Πικέ και τη Σακίρα που από το 2010 είναι αχώριστοι. Τον τελευταίο καιρό όμως ολοένα και αυξάνονται οι φήμες που τους θέλουν χώρια.

Μια κίνηση του Ισπανού μάλιστα στον αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ, θεωρήθηκε... ύποπτη και ότι απευθυνόταν στη Σακίρα, καθώς εκείνη ευθυνόταν για τον υποτιθέμενο χωρισμό τους.

Το tweet του Πικέ για τη Σακίρα και ο... χωρισμός

Άλλα μέσα πάλι κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο, το οποίο έχει μπει ανάμεσά τους. Κάποιοι μιλούν για τον τραγουδιστή Νίκι Τζαμ, με τον οποίο μάλιστα η Σακίρα συνεργάστηκε στο τελευταίο της κομμάτι, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι ο Πικέ απάτησε την Κολομβιανή σταρ με μια ιερόδουλη. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι τελικά συνέβη, ΑΝ συνέβη. Πάντως δεν υπάρχει καπνός χωρίς... φωτιά.

Οι φήμες πάλι θέλουν τη Σακίρα να έχει βρει δικό της σπίτι στη Βαρκελώνη και να έχει μετακομίσει με τα παιδιά της εκεί. Αυτό θα μπορούσε να έχει μια δόση αλήθειας καθώς ήθελε να συγκεντρωθεί και να διοχετεύσει όλη την ενέργειά της στον προγραμματισμό της παγκόσμιας περιοδείας της El Dorado, κάτι που έχει ενοχλήσει αρκετά τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

Οι δυο τους έχουν να εμφανιστούν δημόσια μαζί από τον γάμο του Λέο Μέσι το καλοκαίρι, ωστόσο ο Πικέ αποφάσισε το απόγευμα της Παρασκευής (15/9) να γράψει στο twitter του για τη Σακίρα μετά από καιρό.

Ο λόγος ήταν το νέο video clip της Κολομβιανής για το τραγούδι "Perro Fiel" που γύρισε με τον Πουερτορικανό, Νίκι Τζαμ, τον οποίο χρεώνουν ως... τρίτο πρόσωπο! Ο Πικέ έγραψε "BOOOM", ποστάροντας από κάτω το προφίλ της Σακίρας και το link του video, θέλοντας να προωθήσει τη δουλειά της συζύγου του. Θα το έκανε αν οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί;

News 24/7

24MEDIA NETWORK