Το 'χάσε το κορμί (της Μάιτε) ο πατριώτης (Σάντσες)

Οι... περιπετειούλες του Αλέξις Σάντσες αποδείχθηκαν αξεπέραστο εμπόδιο στη σχέση του με την καλλονή Ροντρίγκες. Πώς αντιμετώπισαν αμφότεροι το χωρισμό τους.

Το 'χάσε το κορμί (της Μάιτε) ο πατριώτης (Σάντσες)

Μια αγάπη δεν τελειώνει μ' ένα χωρισμό.

Τελειώνει όμως μια σχέση. Αυτή του Αλέξις Σάντσες και της εντυπωσιακής Μάιτα Ροντρίγκες, η οποία μην μου πεις ότι δεν φέρνει στην Κάτια Ζυγούλη.

Χιλιανή επίσης, η 29χρονη ηθοποιός, ήταν στο πλευρό του δημοφιλούς επιθετικού για τουλάχιστον ένα χρόνο. Ζευγάρι από τα λαμπερά κι αγαπημένα στη χώρα της Νότιας Αμερικής, μόνο που το τέλος ήρθε πολύ πιο γρήγορα απ' όσο εκτιμούσαν πολλοί.

Ίσως το γεγονός πως τον περασμένο Γενάρη μια 20χρονη υποστήριξε δημόσια ότι ο Χιλιανός τής προσέφερε χίλιες λίρες για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του να ήταν μια πληγή που δεν έκλεισε ποτέ. Ένα γυαλί που ράγισε και δεν κόλλησε ξανά.

Προσπάθησαν, προφανώς, να το αφήσουν πίσω. Για πόσο; Για λίγους μήνες αποδείχθηκε. Διότι η αμφιβολία ρίζωσε στη σχέση και τους επηρέασε.

Προ εβδομάδων άρχισαν να διαγράφουν ο ένας τις φωτογραφίες του άλλου από τους ανοικτούς λογαριασμούς. Επίπονη διαδικασία, αλλά μάλλον απαραίτητη για να προχωρήσουν.

Ως τη στιγμή που ανακοίνωσαν επισήμως ότι δεν είναι πια μαζί.

" Με πολύ αγάπη και σεβασμό", όπως έγραψε η Μάιτα, προτού ο Σάντσες απαντήσει: " σου εύχομαι τα καλύτερα του κόσμου. Ήταν όμορφο που σε γνώρισα και μοιράστηκα μαζί σου ωραίες στιγμές". Τουλάχιστον στο φινάλε ήταν αυτό που όφειλε: τζέντλεμαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK