Τον "χτύπησε" η κρίση: Έκλεισε το χαμπουργκεράδικο του Πικέ

Μπορεί η ομάδα του να τα πηγαίνει περίφημα στο γήπεδο, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το χαμπουργκεράδικο που είχε ανοίξει ο Ζεράρδ Πικέ στη Βαρκελώνη, το οποίο... χτύπησε η κρίση.

Ο Ζεράδ Πικέ έχει κι άλλη ζωή εκτός από εκείνη που γνωρίζουμε βλέποντάς τον μέσα στο γήπεδο. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει κάνει ουκ ολίγα επιχειρηματικά ανοίγματα σε βιντεοπαιχνίδια, ισοτονικά ποτά, ακίνητα, αλλά και... στους χώρους εστίασης. Βέβαια, δεν έχει την ίδια επιτυχία σε όλα.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική "AS", ο Ζεράρδ Πικέ αναγκάστηκε να κλείσει το χαμπουργκεράδικο "YOURS" που διατηρούσε στην περιοχή Eixample της Βαρκελώνης, καθώς δεν ήταν όσο επικερδές θα επιθυμούσε.

Παρά τις προσπάθειές του να διαφημίσει και ο ίδιος το μαγαζί, πηγαίνοντας εκεί με την Σακίρα και βγάζοντας φωτογραφίες για τα social media δεν κατάφερε να μαζέψει αρκετό κόσμο.

Today in Barcelona / Hoy en Barcelona

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakiramedia) στις

 

Το μαγαζί άνοιξε το 2013 και άντεξε τέσσερα χρόνια, ενώ ο σεφ του "YOURS" έχει πλέον στήσει έναν πάγκο σε ένα μεγάλο εμπορικό της Βαρκελώνης, όπου φτιάχνει πλέον εκεί τα χάμπουργκέρ του.

 

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.