Τον "χτύπησε" η κρίση: Έκλεισε το χαμπουργκεράδικο του Πικέ

Μπορεί η ομάδα του να τα πηγαίνει περίφημα στο γήπεδο, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το χαμπουργκεράδικο που είχε ανοίξει ο Ζεράρδ Πικέ στη Βαρκελώνη, το οποίο... χτύπησε η κρίση.

Τον "χτύπησε" η κρίση: Έκλεισε το χαμπουργκεράδικο του Πικέ

Ο Ζεράδ Πικέ έχει κι άλλη ζωή εκτός από εκείνη που γνωρίζουμε βλέποντάς τον μέσα στο γήπεδο. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει κάνει ουκ ολίγα επιχειρηματικά ανοίγματα σε βιντεοπαιχνίδια, ισοτονικά ποτά, ακίνητα, αλλά και... στους χώρους εστίασης. Βέβαια, δεν έχει την ίδια επιτυχία σε όλα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική "AS", ο Ζεράρδ Πικέ αναγκάστηκε να κλείσει το χαμπουργκεράδικο "YOURS" που διατηρούσε στην περιοχή Eixample της Βαρκελώνης, καθώς δεν ήταν όσο επικερδές θα επιθυμούσε.

Παρά τις προσπάθειές του να διαφημίσει και ο ίδιος το μαγαζί, πηγαίνοντας εκεί με την Σακίρα και βγάζοντας φωτογραφίες για τα social media δεν κατάφερε να μαζέψει αρκετό κόσμο.

Το μαγαζί άνοιξε το 2013 και άντεξε τέσσερα χρόνια, ενώ ο σεφ του "YOURS" έχει πλέον στήσει έναν πάγκο σε ένα μεγάλο εμπορικό της Βαρκελώνης, όπου φτιάχνει πλέον εκεί τα χάμπουργκέρ του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK