Τόσο κοστίζουν οι κάλτσες, το σορτς και η τσάντα... σπίτι του Λεμπρόν!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε ιστορική εμφάνιση εντός κι εκτός παρκέ στο πρώτο game των τελικών του NBA απέναντι στους Ουόριορς. Πέρα από τους 51 πόντους, λοιπόν, η υφήλιος ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το εκκεντρικό ντύσιμο του "βασιλιά". Βρήκαμε... τιμούλες αν ενδιαφέρεστε.

Τόσο κοστίζουν οι κάλτσες, το σορτς και η τσάντα... σπίτι του Λεμπρόν!

"Βασιλιάς" είναι ό,τι θέλει κάνει ο Λεμπρόν Τζέιμς, οπότε αποφάσισε να ταράξει τον κόσμο του αθλητισμού και της μόδας με την επιλογή του κοστουμιού του στο πρώτο game των τελικών στο Όκλαντ.

Ο ηττημένος Τζέιμς κέρδισε στην εμφάνιση αφού ο οίκος "Thom Browne" τον έντυσε με σακάκι, γραβάτα, πουκάμισο και... σορτς, ψηλές κάλτσες και για αξεσουάρ μία τσάντα στο χέρι από δέρμα αλιγάτορα.

Δεν θα σταθούμε στο πάνω μέρος του ρουχισμού, αφού είναι συνηθισμένα αυτά. Να δούμε τα ασυνήθιστα.

Το σορτς... υψηλής ραπτικής του ηγέτη των Καβαλιέρς, για όσους ενδιαφέρονται, πωλείται πάνω από 1.000 ευρώ στο επίσημο σάιτ του οίκου. Και τι να το κάνεις το σορτς αν δεν μπορείς ν' αγοράσεις τις κάλτσες. Διότι δύσκολα κανείς από εμάς τους κοινούς θνητούς θα έβγαζε από το πορτοφόλι του 70 ευρώ για ένα ζευγάρι.

Πάμε στο... τσαντικό. Λοιπόν εδώ τα πράγματα σκουραίνουν. Πρώτον γιατί δεν θα τη βρούμε στο χρώμα που την έχει ο Τζέιμς, πράσινη, καθώς είναι ειδική παραγγελία. Για όσους πάντως ικανοποιούνται με γκρι ή μαύρο, βγάλτε 35.000 ευρώ (41.000 δολάρια) και ζητήστε την "Mr Thom in Grey or Black Alligator".

Καλά ψώνια...

Τόσο κοστίζουν οι κάλτσες, το σορτς και η τσάντα... σπίτι του Λεμπρόν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK