"Τρελάθηκε" με την Σπυροπούλου η Δαλάκα στο Survivor 2

Η σχέση των δύο παικτριών των Διασήμων φαίνεται πως είναι... έντονη, ενώ η τελευταία ενέργεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο αγώνισμα ασυλίας "τρέλανε" την Κατερίνα Δαλάκα (VIDEO). Αποθέωση για την παρουσιάστρια στο twitter.

"Τρελάθηκε" με την Σπυροπούλου η Δαλάκα στο Survivor 2

Αγώνισμα ασυλίας είχαμε το βράδυ της Τρίτης (6/2) στο Survivor και οι Διάσημοι έχασαν από τους Μαχητές με σκορ 10-8, με αποτέλεσμα να βγάλουν προτεινόμενους τρεις παίκτες. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Ελένη Χατζίδου και την Κατερίνα Χαλικιά.

Ωστόσο, στο αγώνισμα ασυλίας είχαμε μια στιγμή, η οποία... τρέλανε την Κατερίνα Δαλάκα. Πρωταγωνίστρια ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τι έγινε; Η Κωνσταντίνα, παίζοντας στο αγώνισμα δύναμης με μια σαφώς πιο αδύναμη παίκτρια, την Βιργινία, έδειχνε πως θα κερδίσει. Η αντίπαλός της είχε πέσει κάτω, είχε σχεδόν χάσει το κράτημα της λαβής... ωστόσο η Κωνσταντίνα το άφησε πρώτη, χάνοντας τον πόντο!

Στη θέα αυτής της σκηνής η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία σχεδόν πάντα ζει έντονα τα παιχνίδια, γονάτισε, έσκυψε το κεφάλι και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Πάντως, ο κόσμος φαίνεται πως συμπαθεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού μετά την υποψήφιότητά της για αποχώρηση, στο twitter έγινε... πάρτι για την παραμονή της!

News 24/7

24MEDIA NETWORK