"Τρελάθηκε" με την Σπυροπούλου η Δαλάκα στο Survivor 2

Η σχέση των δύο παικτριών των Διασήμων φαίνεται πως είναι... έντονη, ενώ η τελευταία ενέργεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο αγώνισμα ασυλίας "τρέλανε" την Κατερίνα Δαλάκα (VIDEO). Αποθέωση για την παρουσιάστρια στο twitter.

Αγώνισμα ασυλίας είχαμε το βράδυ της Τρίτης (6/2) στο Survivor και οι Διάσημοι έχασαν από τους Μαχητές με σκορ 10-8, με αποτέλεσμα να βγάλουν προτεινόμενους τρεις παίκτες. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Ελένη Χατζίδου και την Κατερίνα Χαλικιά.

Ωστόσο, στο αγώνισμα ασυλίας είχαμε μια στιγμή, η οποία... τρέλανε την Κατερίνα Δαλάκα. Πρωταγωνίστρια ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τι έγινε; Η Κωνσταντίνα, παίζοντας στο αγώνισμα δύναμης με μια σαφώς πιο αδύναμη παίκτρια, την Βιργινία, έδειχνε πως θα κερδίσει. Η αντίπαλός της είχε πέσει κάτω, είχε σχεδόν χάσει το κράτημα της λαβής... ωστόσο η Κωνσταντίνα το άφησε πρώτη, χάνοντας τον πόντο!

Στη θέα αυτής της σκηνής η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία σχεδόν πάντα ζει έντονα τα παιχνίδια, γονάτισε, έσκυψε το κεφάλι και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

 

Πάντως, ο κόσμος φαίνεται πως συμπαθεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού μετά την υποψήφιότητά της για αποχώρηση, στο twitter έγινε... πάρτι για την παραμονή της!

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".