Τσακώθηκε με το FIFA 19 για τα... μαλλιά ο Λίνγκαρντ!

Σε αντίθεση με τον Πογκμπά που τσακώνεται με τον... Μουρίνιο, ο Τζέσε Λίνγκαρντ θέλησε να τα βάλει όχι με τον προπονητή του αλλά με το FIFA 19 για τον τρόπο που τον παρουσιάζει. Διαβάστε το story.

FILE - In this Sunday, June 24, 2018 file photo England's Jesse Lingard celebrates as he celebrates after scoring his team's third goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia. (AP Photo/Matthias Schrader, File)
FILE - In this Sunday, June 24, 2018 file photo England's Jesse Lingard celebrates as he celebrates after scoring his team's third goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia. (AP Photo/Matthias Schrader, File) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER, FILE

Aπομένει πάνω από ένας μήνας για την επίσημη κυκλοφορία του FIFA 19 (25 Σεπτεμβρίου το πιθανότερο), παρόλα αυτά η EaSports παρουσίασε ήδη trailer και demo ώστε οι λάτρεις αυτού του videogame να πάρουν μία πρώτη γεύση από τη νέα έκδοση αυτού του ηλεκτρονικού ποδοσφαιρικού παιχνιδιού.

Προφανώς όμως, μεταξύ αυτών που είδαν το νέο παιχνίδι ήταν κι ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσε Λίνγκαρντ, ο οποίος είχε "ένσταση", για το γεγονός πως οι κατασκευαστές δεν είχαν δει το νέο λουκ στο μαλλί του και τον παρουσίαζαν όπως ήταν στο παρελθόν.

"Θα μπορούσατε να μου αλλάξετε χτένισμα; Είναι το ίδιο εδώ και 99 χρόνια;", ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος λίγο μετά ζήτησε από την EaSports να του ανεβάσει και το δείκτη της φυσικής κατάστασης στο 99...

News 24/7

24MEDIA NETWORK