Twitter-ικός χαμός: Αυτές είναι οι αθλητικές ονομασίες για το αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Νίκος Γκάλης ή...; Ο Γιάννης Μπουτάρης έβαλε σε δίλημμα όλο το twitter χάρη στη viral ατάκα του για τη μετονομασία του αεροδρομίου "Μακεδονία" με απώτερο σκοπό να μην μπερδεύονται οι τουρίστες!

Twitter-ικός χαμός: Αυτές είναι οι αθλητικές ονομασίες για το αεροδρόμιο "Μακεδονία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μπουτάρης εξέπληξε ξανά. Δεν ήταν η πρώτη φορά, ούτε φυσικά η τελευταία. Παρόλα αυτά η ατάκα του στο δημοτικό συμβούλιο για το όνομα του αεροδρομίου και του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων Θεσσαλονίκης ήταν φυσικό να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Τι ακριβώς είπε ο Δήμαρχος της πόλης; Ιδού: " Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great. Σου γυρνάει το άντερο. Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννά χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε".

Τουλάχιστον αμφιλεγόμενα τα όσα ανέφερε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να γίνει "βορά" στο twitter, ακόμη κι αν πρότεινε ως νέο όνομα το... ενωτικό "Νίκος Γκάλης". Τα προσβλητικά-υβριστικά σχόλια δεν έχουν θέση εδώ μέσα, ό,τι κι αν υποστηρίζει κανείς. Αυτά που είχαν ιδιαίτερη αξία ήταν τα βιτριολικά. Με αθλητική διάσταση πάντα.

Εσείς ποιο όνομα θα προκρίνατε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK