"Βόμβα" με σπουδαίο ξένο ποδοσφαιριστή που έχει παίξει Ελλάδα ρίχνουν οι "Νομάδες"

Έναν ισχυρό αντίπαλο θα έχει τη νέα σεζόν το Survivor με τους "Νομάδες" του ANT1 να προσπαθούν να ρίξουν... βόμβα με τον σταρ που θέλουν να κλείσουν για την ομάδα των Διάσημων. Διαβάστε ποιος είναι ο ξένος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει Ελλάδα και το όνομα του θα προκαλούσε... πανικό!

"Βόμβα" με σπουδαίο ξένο ποδοσφαιριστή που έχει παίξει Ελλάδα ρίχνουν οι "Νομάδες"

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ριάλιτι επιβίωσης θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση τη νέα σεζόν. Ο λόγος για το "Survivor" του ΣΚΑΪ, το "Survival" του "Ε" και τους "Νομάδες" του ΑΝΤ1. Ήδη έχει αρχίσει η περίοδος... μεταγραφών για τα κανάλια, με το κάθε ριάλιτι να προσπαθεί να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τους Διάσημους που θα στελεχώσουν την ομάδα.

Ήδη οι "Νομάδες" φαίνεται πως πήραν προβάδισμα και "κλείνουν" τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος βρέθηκε μια "ανάσα" από το "Survivor 2". Κι αν αυτό ήταν είδηση, τότε αν κλείσει τελικά ο σταρ που φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της παραγωγής του παιχνιδιού του ΑΝΤ1 τότε θα μιλάμε για "βόμβα".

Djibril Cisse of Panathinaikos FC during the Greek Super League match against Olympiacos in Athens Saturday Oct. 30, 2010. (AP Photo/Dimitri Messinis)
Djibril Cisse of Panathinaikos FC during the Greek Super League match against Olympiacos in Athens Saturday Oct. 30, 2010. (AP Photo/Dimitri Messinis) AP

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Γάτα", οι άνθρωποι του καναλιού σκέφτονται να προσεγγίσουν -αν δεν το έχουν κάνει ήδη- τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι 35 ετών κι αν και είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, άλλαξε την απόφασή του και πήγε στην ελβετική Ιβερντόν (ομάδα τρίτης κατηγορίας).

Ο Γάλλος μπορεί να μην μιλάει ελληνικά, ωστόσο είναι ο απόλυτος σταρ και μια πιθανή συμμετοχή του θα μπορούσε να εκτοξεύσει τους "Νομάδες". Μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα έχει κοινό που τον λατρεύει, αλλά και τον... μισεί επομένως θα είχε ενδιαφέρον. Βέβαια αυτή τη φορά θα ήταν... κόντρα στον Γιάννη Αλαφούζου. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Γάλλος να αφήσει στα κρύα του λουτρού τη νέα του ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί τέλος, ότι στην Κολομβία που παίζεται εδώ και 12 σεζόν το σόου έχουν πάρει μέρος (στα δύο πρώτα) οι δύο πιο διάσημοι ποδοσφαιριστές της χώρας, ο Βαλντεράμα και ο Ασπρίγια. Για να δούμε...

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK