Χόρεψαν "ΠΑΟΚ και ξερόν ψωμί" στον Πειραιά

Ο Γιώργος Σαββίδης ζήτησε συγγνώμη από τον... Πειραιά για τη... φασαρία που έκανε η οικογένειά του σε θαλαμηγό, χορεύοντας ποντιακά. Η φαμίλια Σαββίδη, ντυμένοι όλοι με τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ διασκέδασαν με παραδοσιακό τρόπο κι ένα τραγούδι αφιερωμένο στους "ασπρόμαυρους" (VIDEO).

Ντυμένοι όλοι με τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, η οικογένεια Σαββίδη και το πλήρωμα της θαλαμηγού που τους έφερε στον Πειραιά, αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι και τις διακοπές τους με παραδοσιακό τρόπο...

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης "ανέβασε" στο Instagram μερικά VIDEO, γράφοντας "συγγνώμη εάν κάναμε φασαρία" (σ.σ. στα αγγλικά, στο τελευταίο από τα VIDEO που ακολουθούν), αναφέροντας παράλληλα την τοποθεσία που βρίσκεται η οικογένεια.

Στα κλιπ που ακολουθούν θα δείτε και θα ακούσετε πώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ χόρεψαν ποντιακά, ακούγοντας το γνωστό τραγούδι για τους "ασπρόμαυρους" με τίτλο: "ΠΑΟΚ και ξερόν ψωμί..."  

ΙΔΟΥ ΤΑ VIDEO:

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.