"Πάτωσε"στις δοκιμασίες ο Χούτος, είναι υποψήφιος προς αποχώρηση!

Τόσο ο Λάμπρος Χούτος όσο και οι Μαριάννα Καλλέργη, Σόφη Πασχάλη (όλοι απο την ομάδα των "Διάσημων") τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, το οποίο θα αποφασίσει ποιός απο τους τρείς θα αποχωρήσει από το Survivor.

Η ομάδα των "Διάσημων" δεν τα πήγε καλά στην χθεσινή δοκιμασία στο Survivοr, με αποτέλεσμα πλέον να πρέπει να αποχωρήσει ένας παίκτης τους. Θα είναι μάλιστα και η πρώτη αποχώρηση του παιχνιδιού

Παρότι οι "Μαχητές" βρέθηκαν να κερδίζουν 9-5 και με τον Λάμπρο Χούτο ξανά πολύ βαρύ, να χάνει και στις δυο μονομαχίες που πήρε μέρος, οι "Διάσημοι" άγγιξαν την ανατροπή. Ισοφάρισαν 9-9 αλλά στην τελική διπλή μονομαχία δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν 10-9.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε στο συμβούλιο του Νησιού, η Μαριάννα Καλλέργη (εμφανώς καταβεβλημένη απο την ίωση που την ταλαιπωρεί, δεν ενίσχυσε την ομάδα της στην δοκιμασία) είχε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες της (συνολικά 5 έναντι 2 των Πασχάλη, Χούτου και 1 των Σπαλιάρα, Βαλαβάνη, Μπο). Έγινε έτσι η πρώτη από τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι παίκτες της χαμένης ομάδας ("Διάσημοι") είχαν διαγωνιστεί προηγουμένως μεταξύ τους για δύο Ασυλίες (και εδώ πάλι ο Χούτος, πρώτος μάλιστα, ήταν που απέτυχε). Τις κέρδισαν ο Κώστας Κοκκινάκης με τον Στέλιο Χανταμπάκη και μετά έχοντας Ασυλία ήταν εκείνοι που επέλεξαν τους άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο 42χρονος πολίστας διάλεξε τον Λάμπρο Χούτο ενώ ο 31χρονος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός την Σόφη Πασχάλη.

Οι τηλεθεατές ψήφισαν έως τις 00:30 και το αποτέλεσμα θα το μάθουμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (17/2).

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.