Ζουν τον έρωτά τους Κικίλιας-Μπαλατσινού

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μπασκετμπολίστας, Βασίλης Κικίλιας, βρήκε τον έρωτα στα μάτια της παρουσιάστριας, Τζένης Μπαλατσινού, με τους δυο τους να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε ερημική παραλία.

Ένα νέο ζευγάρι τάραξε τα νερά της εγχώριας showbiz. Σύμφωνα με αποκλειστικές εικόνες του περιοδικού "YOU", o Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μπασκετμπολίστας, Βασίλης Κικίλιας βρήκε τον έρωτα στα μάτια της παρουσιάστριας Τζένης Μπαλατσινού.

Οι δυο τους μάλιστα αν και δεν έχουν πολύ καιρό μαζί, αποφάσισαν να απολαύσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης στην Πάτμο.

Φυσικά επέλεξαν την ερημική παραλία του Λυγίνου για τα μπάνια τους, αποφεύγοντας τα πολλά βλέμματα, ωστόσο δεν έλειψαν τα φιλιά και οι αγκαλιές.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...