Άρχισαν τα όργανα: Άγριος καυγάς και στα χέρια παίκτες του Survival

Καλά καλά δεν πρόλαβε να αρχίσει το νέο ριάλιτι επιβίωσης και φαίνεται πώς ήδη ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες μεταξύ των παικτών.

Άρχισαν τα όργανα: Άγριος καυγάς και στα χέρια παίκτες του Survival

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα (11/9) το νέο ριάλιτι επιβίωσης του "Ε", Survival και οι πρώτες εντάσεις μεταξύ των παικτών έκαναν από νωρίς την εμφάνισή τους. Όλα φαίνεται πως ξεκίνησα από ένα καρπούζι, με κάποιον από την παρέα των "Διασήμων" να πετάει τα υπολείμματα έξω από την καλύβα της ομάδας, κάτι που εξόργισε τον Γιάννη Αϊβάζη.

Ο πρώην παίκτης του χάντμπολ της ΑΕΚ, έδειξε πως θέλει να αναλάβει έναν αρχηγικό ρόλο στην ομάδα και κατέστησε σαφές πως δεν θα ανεχτεί τέτοιες κινήσεις από τους συμπαίκτες του. Το σκηνικό δεν το έδειξαν ολόκληρο οι κάμερες, ωστόσο όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου, στην εκπομπή του "Ε", "Φτιάξε καφέ να στα πω", όντως έγινε ένας καυγάς με τον Αίβάζη να παίρνει μέρος.

Κάποιος συμπαίκτης του μάλιστα φέρεται να έχει βρίσει τόσο την γυναίκα του, όσο και την κόρη του, κάτι που τον έβγαλε από τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να πιάνονται μέχρι και στα χέρια όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή. Το αν θα το δείξουν οι κάμερες είναι βέβαια άλλο θέμα. Πάντως το συμπέρασμα είναι πως ξεκίνησαν από νωρίς τα... όργανα.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK