ΖΩΝΤΑΝΗ η ελπίδα: 700.000 λίρες για τον 5χρονο γενναίο φαν της Σάντερλαντ

Ο 5χρονος Μπράντλεϊ Λόουρι σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στο Σάντερλαντ-Τσέλσι και τώρα μία ολόκληρη χώρα τον στηρίζει στην (άνιση) μάχη με τον καρκίνο. Διαβάστε το story (VIDEOS).

ΖΩΝΤΑΝΗ η ελπίδα: 700.000 λίρες για τον 5χρονο γενναίο φαν της Σάντερλαντ

Ο 5χρονος Μπράντλεϊ Λόουρι σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε ένα ολόκληρο γήπεδο στο πλαίσιο του Σάντερλαντ-Τσέλσι και τώρα μία ολόκληρη χώρα τον στηρίζει στο τιτάνιο αγώνα του για να κρατηθεί στη ζωή.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα και αυτό είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν όλοι λίγο πριν την έναρξη του Σάντερλαντ-Τσέλσι μεσοβδόμαδα. Τότε που έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο ως μασκότ της Σάντερλαντ ο 5χρονος φίλος των "μαύρων γάτων" Μπράντλεϊ Λόουρι, που διαγνώστηκε το 2013 με νευροβλάστωμα (ασθένεια κατά την οποία σχηματίζονται καρκινικά κύτταρα στον νευρικό ιστό των επινεφριδίων, του θώρακος, του λαιμού η του νωτιαίου μυελού) και έκτοτε δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή του.

Η μάχη είναι άνιση (ο καρκίνος βρίσκεται σε τερματικό στάδιο και οι γιατροί δεν του δίνουν παρά μόνο λίγους μήνες ζωής) παρόλα αυτά ο λιλιπούτειος φαν της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες δεν το βάζει κάτω και στο ματς αυτό είχε την ευκαιρία να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα, να γίνει πρωταγωνιστής σε ένα ματς της Σάντερλαντ και να σκοράρει μάλιστα πριν την έναρξη του ματς απέναντι στον Άσμιρ Μπέγκοβιτς.

Η παρουσία του πάντως στον αγωνιστικό χώρο δεν πέρασε απαρατήρητοι: μέχρι στιγμής η οικογένειά του έχει δεχτεί πάνω από 85.000 χριστουγενιάτικες ευχητήριες κάρτες και πάνω από 75 δέματα με δώρα ενώ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 700.000 λίρες στην προσπάθειά του να νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο, με τις 200.000 να είναι δωρεά από την Έβερτον.

"Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε όσο θα θέλαμε όλους όσους μας έγραψαν τόσο όμορφα λόγια. Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα γράμματα μαζί με τον Μπραντ ενώ τα χρήματα και τα δώρα που λάβαμε ήταν φανταστικά.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που βοηθήσατε τον Μπράντλεϊ να κάνει τα καλύτερά του Χριστούγεννα", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο 5χρονος Μπράντλεϊ που συγκίνησε όλη την Αγγλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK