Δοκίμασε και Μάκο ο Σάντος

Δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση της εθνικής για το Γκντανσκ και τον αγώνα με την Γερμανία, ο Φερνάντο Σάντος προπόνησε τους Έλληνες παίκτες στο Λεγκιόνοβο και δούλεψε πάνω στην τακτική της ομάδας.

Δοκίμασε και Μάκο ο Σάντος

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Πορτογάλος προπονητής, ο Μάκος έχει πάρα πολλές πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Καραγκούνη. Αυτό σημαίνει ότι και πάλι θα υπάρχουν δύο κόφτες μπροστά από τα στόπερ, όπως και στο ματς με τη Ρωσία, μόνο που αυτή τη φορά παρτενέρ του Μανιάτη θα είναι ο Μάκος με τον Κατσουράνη να αγωνίζεται μια θέση πιο μπροστά.

Πέρα από την περίπτωση του Μάκου, τον "αντι-Καραγκούνη" στη μεσαία γραμμή μπορούν να κάνουν και οι Φωτάκης, Φορτούνης με τον πρώτο να έχει ως δυνατό στοιχείο την καλή αμυντική παρουσία και την ικανότητα να απειλήσει την αντίπαλη εστία με μακρινά σουτ, ενώ ο δεύτερος έχει μεγαλύτερο χάρισμα στο δημιουργικό παιχνίδι.

Ο τερματοφύλακας της εθνικής θα είναι και πάλι ο Σηφάκης ενώ στην αμυντική τετράδα (Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας) όπως και στην επιθετική τριάδα (Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας) δεν αναμένονται αλλαγές.

Στη σημερινή (19/06) συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές ενώ το παρών στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιόνοβο έδωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK