Όταν η Ίντερ ήθελε τον Πασχάλη Τσαρούχα: Ο αθλητισμός στην ελληνική TV (VIDEOS)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τηλεόρασης, το Contra.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται ελληνικές τηλεοπτικές σειρές με θέμα τους τον αθλητισμό. Από τον τερματοφύλακα Πασχάλη Τσαρούχα μέχρι τον τενίστα Στράτο Τζώρτζογλου. Διαβάστε και δείτε VIDEOS.

Όταν η Ίντερ ήθελε τον Πασχάλη Τσαρούχα: Ο αθλητισμός στην ελληνική TV (VIDEOS)

Το παιχνίδι της συγγνώμης

Η μεταγραφή του στην Ίντερ χάλασε εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον άφησε προσωρινά παράλυτο, ενώ η θέση του βασικού τερματοφύλακα χάθηκε από έναν πονηρό συμπαίκτη του. Ο Πασχάλης Τσαρούχας, όμως, έχει τον τρόπο για να γράψει το grand finale στο Παιχνίδι της συγγνώμης. Βάζει ψεύτικες king size βλεφαρίδες, αλείφεται με body paint και με εμφάνιση λύκου αποκρούει το τελευταίο πέναλτι στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης".

Έκπτωτος άγγελος

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, λάτρης του τένις και δάσκαλος της Ελένης Κούρκουλα, αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του και να δουλέψει μακριά από την Αθήνα. Δείτε τον... Μιχάλη Ιωάννου να προπονείται.

Εργαζόμενη γυναίκα

Σε... Τούμπα μετέτρεψε το σπίτι της Ελένης Ράντου ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, προκειμένου να φτιάξει ένα φραπέ και να παρακολουθήσει έναν αγώνα του ΠΑΟΚ, φωνάζοντας συνθήματα και φορώντας φανέλα του Λουκά Καραδήμου.

Απόσταση Αναπνοής

Ο Κώστας Σόμερ (αθλητής μήκους), η Λήδα Ματσάγγου (αθλήτρια 400μ.), η Μαρία Σολωμού (πρώην αθλήτρια και νυν αθλητικογράφος) και πολλοί ακόμα ηθοποιοί προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Όλα αυτά στην Απόσταση Αναπνοής, όπου ο Σόμερ παραδέχθηκε σε συνέντευξη Τύπου τη χρήση αναβολικών ουσιών και κάλεσε τους νέους να μείνουν μακριά από τα στεροειδή.

Στα παρακάτω δύο videos υπάρχει ένα ντεσού από διάφορα σίριαλ (Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, Ευτυχισμένοι μαζί, Πίσω στο Σπίτι, Κλινική Περίπτωση, Επτά Ζωές, Λατρεμένοι μου Γείτονες κ.ά.)

Βοnus:

Ο Μάρκος Σεφερλής διδάσκει το ποδοσφαιρικό σαβουάρ βιβρ σε ένα σπαρταριστό video που μεταξύ άλλων συμμετέχει ο Γιάννης Καπετάνιος.

Τα αφιερώματα για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης

Η τηλεόραση το προτιμά ξανθό

Η τηλεόραση αλλάζει, μαζί της κι εμείς

Τα μυστικά της AGB. Έτσι βγαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης

Τα γεγονότα που είδαμε Live και μας άφησαν με το στόμα ανοικτό

News 24/7

24MEDIA NETWORK