Η Λιετκαμπέλις στον δρόμο της ΑΕΚ

Αλλάζουν οι όμιλοι του Eurocup όπου συμμετέχει η ΑΕΚ.

Η Λιετκαμπέλις στον δρόμο της ΑΕΚ

Η Λιετκαμπέλις από τη Λιθουανία θα αποτελέσει αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Eurocup, όπως ενημέρωσε επίσημα η Euroleague.

Η λιθουανική ομάδα αντικαθιστά τη Ρέτζιο Εμίλια, η οποία μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ιταλικές ομάδες της διοργάνωσης (Σάσαρι, Τρέντο, Καντού), αποχώρησαν για να ενταχθούν στο Champions League της FIBA, στο πλαίσιο της ανοιχτής διαμάχης των δύο οργανισμών.

Μαζί με τη Λιετκαμπέλις, στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης βρίσκονται οι Νίζνι Νόβγκοροντ από Ρωσία, Γκραν Κανάρια από Ισπανία, Τσεντεβίτα από Κροατία και Ζιελόνα Γκόρα από Πολωνία.

Τις κενές θέσεις στους υπόλοιπους τρεις ομίλους θα καλύψουν οι ΜΖΤ Σκοπίων (ΠΓΔΜ), Κράσνι Οκτιάμπρ (Ρωσία) και Φουενλαμπράδα (Ισπανία).

Η διοργάνωση αρχίζει στις 12 Οκτωβρίου και οι τέσσερις πρώτοι των τεσσάρων ομίλων συνεχίζουν στην επόμενη φάση, που θα περιλαμβάνει τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

Ακολουθεί η νοκ άουτ φάση με σειρές που κρίνονται σε δύο νίκες και ο νικητής του τελικού κατακτά "εισιτήριο" για την Ευρωλίγκα του 2017-2018.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ