Με Μαυροειδή, αλλά χωρίς Μιλόσεβιτς η ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα του Eurocup με τη Νεπτούνας, ενώ εκτός έμεινε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Με Μαυροειδή, αλλά χωρίς Μιλόσεβιτς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη με τη Νεπτούνας το βράδυ της Τετάρτης (11/11, 19:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Eurocup. Ο "Δικέφαλος" έχει ως στόχο τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης έναντι της λιθουανικής ομάδας, αφού κι οι δύο μετρούν -μέχρι στιγμής- 2 νίκες και ισάριθμες ήττες.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Μαυροειδή, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στη Λιθουανία.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ