Στο Πατριαρχείο η αποστολή της ΑΕΚ

Επί τη ευκαιρία του ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup, η αποστολή της ΑΕΚ επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Δείτε τις PHOTOS.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφτηκε σήμερα (20/10) αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κύριος Βαρθολομαίος ασθένησε λόγω του επίπονου ταξιδιού του στην Αθήνα και παρότι επέστρεψε έγκαιρα δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών". Τις ευχές του Παναγιωτάτου διαβίβασε στην αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, ο Πρωτοσύγκελος  κ. Στέφανος, Μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου.

Τη διοίκηση της ΑΕΚ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Χιώτος, ο οποίος και παρέδωσε αναμνηστική φανέλα της ΑΕΚ με τις υπογραφές προπονητών και παικτών, με τον συμβολικό αριθμό 1 και με τον τίτλο της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, και ασημένιο δίσκο με το έμβλημα της ΑΕΚ.

Ο Πρωτοσύγκελος επανέλαβε το διαχρονικό ρητό του Πατριάρχου ότι "η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν πεθαίνει" κι ότι "η φανέλα της ΑΕΚ συγκινεί τους πάντες ανεξάρτητα από οπαδική ταυτότητα, αφού από το 1924 έως και σήμερα οι ιδρυτές  της μεταλαμπαδεύουν το φως του Κυρίου κι ό,τι πρεσβεύει η Πόλη ανά τους αιώνες". "Η ΑΕΚ είναι το φως του πολιτισμού", είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιότατος.

Δείτε τις PHOTOS από την επίσκεψη: